Laptop Lenovo G50-30

In acest review am de gand sa va prezint un laptop care vine cu un total de cinci versiuni diferite, fiecare dintre aceasta avand atractiile sale, precum si minusuri, dupa cum este si firesc, nu-i asa?

Preturile acestor versiuni variaza intre 1089 lei si 1549 lei, oferind posibilitea de a cumpara un laptop fara sa fie necesar un buget extins.

Avand in vedere echipamentul cu care fiecare versiune este dotata, pot spune ca preturile acestora sunt pe masura.

Lenovo G50-30 vine la un pret accesibil

Procesoarele acestor versiuni variaza intre Intel Celeron Dual-Core si Intel Pentium Quad-Core, aprope toate acestea fiind echipate cu 4 GB de memorie RAM, fiind asemanatoare cu HP 250 G3 din punctul de vedere al puterii de procesare.

Pentru scopul acestui review complet, am decis sa va prezint cea mai buna versiune dintre cele disponibile ale lui Lenovo G50-30, care dupa parerea mea ofera o performanta pe masura pretului, la fel ca si HP ProBook 450 G2.

Performanta ridicata la un pret redus

Configuratia acestei versiuni are un procesor Intel Quad-Core N3540 ce ruleaza la o frecventa de 2160MHz, ce poate fii marita prin Turbo Boost pana la 2660MHz. Memoria RAM din categoria DD3 este de 4GB si ruleaza la o frecventa de 1333MHz. Placa video este integrata si face parte din seria Intel HD Graphics, iar hard disk-ul ofera o capacitate de stocare de pana la 500GB.

Display-ul lui Lenovo G50-30 are o diagonala de pana la 15.3 inch si ofera o rezolutie de 1366 x 786, care desi poate fii considerata putin cam mica, trebuie luat in considerare faptul ca aceasta rezolutie este una foarte comuna atunci cand vine vorba de laptop-uri.

Lenovo G50-30 are un ecran ce este dotat cu caracteristici speciale, precum Glare, care reduce oboseala provocata ochilor dupa ore indelungate petrecute in fata ecranului, ce face acest laptop perfect pentru cei care au mult de lucrat in format electronic.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email