Laptop Lenovo G40-30

Continuand lista cu laptop-uri pe care am inceput sa o prezint cu ceva timp in urma, a sosit timpul sa discutam despre un laptop de la Lenovo, care la ora actuala se gaseste pe piata la un pret foarte accesibil.

Lenovo G40-30 este un laptop care poate sa fie achizitionat fara sa fie necesar un buget  mare, acesta fiind capabil de un randament pe masura pretului , fiind asemanator din aceasta perspectiva cu Lenovo G50-45.

Acesta vine echipat cu un procesor Intel Pentium Quad-Core, acesta fiind parte din seria Intel HD Graphics. Procesorul Intel Pentium Quad-Core construit pe modelul N3540 functioneaza la o frecventa de 2160 MHz, insa fiind posibil ca aceasta sa fie marita prin Turbo Boost pana la 2660 MHz.

Lenovo G40-30 ofera o performanta decenta

Placa video folosita de Lenovo G40-30 este integrata, aceasta facand parte tot din seria Intel HD Graphics, iar memoria RAM DDR3 este de 2GB. Capacitatea sa maxima este insa de 8GB, aceasta functionand la o frecventa de 1333 MHz.

Display-ul face parte din modelul LCD LED, are un format HD si o diagonala ce ajunge pana la 14 inch, acesta fiind capabil de redarea imaginii la o rezolutie de 1366 x 768, cea din urma fiind o rezolutie intalnita la o mare parte din laptop-uri. Este asadar un produs de calitate.

Pe langa acestea, Lenovo G40-30 vine de asemenea echipat cu un hard disk ce ofera un spatiu de stocare de pana la 500GB, difuzoare steroe, microfon integrat, camera web HD 720p si cititor de carduri. Acest laptop are 1 x porturi HDMI, 1 x iesire audio, 1 x porturi USB 3.0 si 2 x porturi USB 2.0, printre altele (la fel ca si HP ProBook 470 G2).

Un laptop la un pret redus

Cum am mentionat si mai devreme, acest laptop poate sa fie achizitionat usor la ora actuala, pretul sau fiind mai mult decat acceptabil pentru performanta si calitatea pe care ofera. Asa ca daca esti genul care isi doreste sa obtina un laptop fara sa fie necesar sa iti sacrifici planurile de vacanta din cauza pretului, atunci acesta este laptop-ul pentru tine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!



Nume

Email