Laptop Lenovo Flex 2

Continuand lista pe care am inceput-o cu ceva timp in urma, am de gand sa va prezint inca un laptop, de data aceasta fiind vorba despre Lenovo Flex 2, acesta fiind un laptop care a reusit sa impresioneze prin flexibilitatea si performanta sa, la fel ca si Lenovo G40-30.

Lenovo Flex 2 poate sa fie folosit in mai multe moduri, si anume Laptop, mod folosit atunci cand trebuie sa lucrati sau sa folositi tastatura pentru a edita documente si a beneficia de o productivitate maxima.

Al doilea mod este Suport, care este activat prin rabatarea ecranului cu 300 de grade, acest mod fiind folosit pentru atunci cand doriti sa folositi aplicatii de tip touch, sa discutatii pe chat sau cand doriti sa vizionazi un film.

Lenovo Flex 2 vine cu o serie de caracteristici si elemente speciale

Display-ul de care se foloseste Lenovo Flex 2 are o diagonala de 14 inch, un format Full HD si o rezolutie impresionanta a imaginii de 1920 x 1080.

Tipul de display este LCD LED Touchscreen si se foloseste de caracteristici speciale precum Multi-touch Screen 10 puncte, ce va permite nu numai sa folositi acest laptop cu mare usurinta, ci si sa beneficiazti de o calitete superioare a imaginii atunci cand doriti sa vizionati un film sau pozele stocate pe hard disk (similar cu Lenovo G50-45 din aceasta perspectiva).

Performanta pe masura pretului

Lenovo Flex 2 are in configuratia sa un procesor Intel Core i5, construit pe arhitectura Haswell si facand parte din seria Intel HD Graphics 4400. Acesta functioneaza la o frecventa de 1700 MHz, care poate sa fie ridicata pana la 2700 MHz prin Turbo Boost.

Memoria RAM DDR3 de 4 GB functioneaza la 1600 MHz, iar placa video dedicata Nvidia Geforce 840M are si ea memoria ei RAM DDR3 de 2 GB, toate acestea oferind o putere de procesare a informatiei foarte mare.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email