Laptop Lenovo B50-70

Sunt convins ca esti in cautarea unui nou laptop, iar mai mult ca sigur ai vrea ca acesta sa fie performant si la un pret foarte bun, nu-i asa?

Lenovo B50-70 este un laptop care are 4 versiuni disponibile pe piata, fiecare cu o configuratie diferita, preturile acestora fiind cuprinse intre 1099 lei si 1939 lei, performanta fiecarei versiuni crescand odata cu pretul (fiind asemanator cu Lenovo G50-30).

In acest review am decis sa abordez prezentarea produsului intr-o maniera putin diferita, in sensul ca am de cand sa va prezint cea mai performanta versiune de laptop si cea mai putin performanta versiune a acestui laptop, pentru a iti permite sa le compari cu usurinta si sa poti vedea diferenta dintre capacitatile acestora.

Configuratii diferite

Versiunea cea mai putin performanta a lui Lenovo B50-70 vine echipata cu un procesor Intel Celeron Dual-Core cu o frecventa de 1400MHz, 4GB de memorie RAM DDR3 cu o frecventa de 1333MHz, o placa video integrata din seria HD Graphics si un hard disk de 500GB.

Versiunea cea mai performanta a acestui laptop este echipata cu un procesor Intel Core i5 cu o frecventa de 1700MHz (ce poate fii sporita prin Turbo Boost pana la 2700MHz), 4GB de memorie RAM DDR3 cu o frecventa de 1600MHz, o placa video dedicata si anume Radeon R5 M230 ce are o memorie de 2GB RAM DD3 si un hard disk de 500GB.

Dupa cum se poate vedea mai sus, diferenta dintre cele doua este destul de mare, insa la fel este si pretul diversificat, acesta fiind considerabil mai mare la varianta cea mai performanta.

Performanta perfecta, in functie de necesitati

Desi mai sus ti-am prezentat doua variante diferite ale lui Lenovo B50-70, fiecare cu performanta si pretul sau specific, poate ca te intrebi daca nu exista posibilitatea pentru a cumpara un laptop ce are o performanta ridicata, insa un pret nu asa de mare?

Raspunsul este da, aceasta versiune fiind asemanatoare cu Dell XPS 13 din acest punct de vedere. O a treia versiune, care dupa parerea mea ofera cel mai multe pentru pretul sau, arata dupa cum urmeaza: procesor Intel Core i5 cu frecventa de 1600MHz, 4GB memorie RAM DD3 cu o frecventa de 1600MHz, placa video dedicata Radeon R5 M230 si un hard disk de 500GB.

Aceasta versiune vine la un pret accesibil, si dupa cum se poate vedea, ofera o performanta medie spre ridicata, fiind dupa parerea mea cea mai buna alegere dintre versiunile disponibile ale lui Lenovo B50-70.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email