Laptop Toshiba Satellite L50-B-2CQ

Toshiba Satellite L50-B-2CQ este un laptop de clasa medie de la unul dintre cei mai mari producatori de profil din lume si spre deosebire de cele care se afla in clasele inferioare si care sunt destul de scumpe pentru ceea ce ofera, acesta se gaseste la pretul corect. Performantele sale sunt unele bune in orice domeniu, design-ul este placut (lucru la care ne-am astepta de la Toshiba) si pentru toate acestea modelul devine unul care ar putea sa fie luat in vedere de catre toti cei interesati.

 

Despre Toshiba Satellite L50-B-2CQ

Asa cum se intampla cu multe dintre modelele din  seria Satellite si in acest caz vorbim de un laptop ab. Trecand peste faptul ca din punct de vedere al preferintelor personale dispozitivele negre sunt pe primul loc, laptop3nu se poate spune ca modelul arata rau. Pana la urma, lasand la o parte orice aspect legat de culoare, cel mai mult ar trebui sa conteze costructia si greutatea, iar din aceste puncte de vedere, totul este bine. Materialul pentru carcasa, desi plastic, pare sa fie rezistent, laptop-ul nu este gros si nici nu are finisaje mari, iar greutatea acestuia este doar de 2.2 kilograme, fiind perfect si pentru a fi transportant cand este nevoie. In plus, diagonala este mare, de 15.6 inch, ceea ce este bine atat pentru filme, cat si pentru jocuri, atatea cat se pot juca.

 

Vezi detalii despre pretul produsului. 

 

Un latop de clasa medie, la pretul potrivit

Si daca tot am ajuns la capitolul jocuri, trebuie spus ca laptop-ul iti permite sa incerci unele mai vechi de trei laptop2patru ani, fara probleme (si aria de selectie de este mare). Insa target-ul sau nu sunt gamerii, ci persoanele care au nevoie de un model cu performante medii, pentru a putea folosi si programe un pic mai complicate si consumatoare de resurse. Insa cu un procesor Intel i3, memorie RAM de 4 GB si o placa video dedicata, MD Radeon R5 M230 de 1GB, dispozitivul se misca binisor si cand vine vorba de editare grafica sau video. Din pacate, HDD-ul este unul micut in comparatie cu restul dotarilor, de doar 500 GB.

Un alt aspect mai putin fericit este lipsa unitatii optice pentru DVD-uri, dar aparent din ce in ce mai putini cumparatori sunt interesati de asa ceva. Insa cum laptop-ul vine cu intrari HDMI, USB 2.0 si 3.0 si VGA, se poate spune ca in privinta conectivitatii sta bine, putand sa fie folosit si pentru prezentari, dar si pentru filme luate de pe dispozitive externe.

 

Pro Toshiba Satellite L50-B-2CQ

  • Constructie solida si ecran mare
  • Configuratie decenta, care permite activitati multiple
  • Raport calitate pret acceptabil

 

Contra Toshiba Satellite L50-B-2CQ

  • Nu are unitate DVD
  • Este alb
  • HDD-ul este destul de mic

 

Concluzii

Toshiba Satellite L50-B-2CQ nu este laptop-ul perfect si nici nu avea cum sa fie, data fiind clasa din care face parte. Insa pentru cumparatorul potrivit el poate sa fie cat de aproape de perfectiune se poate, datorita pretului bun de achizitie si a unei configuratii care inca se mentine la un nivel acceptabil. Are si cateva lipsuri, este adevarat, dar pana  la urma nu i se pot reprosa prea multe.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email