Laptop Toshiba Satellite C55-C-173

Toshiba Satellite C55-C-173 face parte si el, ca multe alte laptop-uri, din categoria celor low end, adica modele mai slabute, care insa se gasesc si la preturi mici. Ele pot sa fie folosite pentru a naviga pe internet, dar si pentru editare de text, prelucrari grafice sau prezentari. Insa modelele Toshiba mai au o caracteristica in plus si nu mereu una dintre cele mai fericite. Producatorul japonez isi vinde produsele un pic mai scump decat concurenta si asa se intampla si cu acesta, desi diferenta nu este una imensa.

 

Aici puteti vedea parerile clientilor.

 

Despre Toshiba Satellite C55-C-173Laptop Toshiba Satellite C55-C-1731

Un alt aspect deosebit tine chiar de design, asta pentru ca laptop-ul este unul alb. Nu, acesta nu beneficiaza de un model care chiar sa atraga priviri, dar pana la urma finisajele sale sunt unele de calitate, chiar daca are si o carcasa care pare sa fie un pic prea mare si groasa pentru un dispozitiv modern. Insa acest lucru se reduce doar la atat, intrucat greutatea este una redusa, de doar 2.2 kilograme. Cu alte cuvinte, laptop-ul poate sa fie transportat usor si in acelasi timp va puteti bucura si de un ecran mare, de 15.6 inch si de tastatura numerica.

 

Un laptop cam scump pentru ceea ce ofera

Laptop Toshiba Satellite C55-C-1732Lucrul mai putin impresionant ramane insa procesorul, acesta fiind si principalul argument pentu care modelul poate sa fie considerat prea scump pentru ce ofera. Cu un procesor Intel Dual Core de 1.6 GHz, laptop-ul se gaseste pe treapta cea mai de jos. Ce inseamna acest lucru? Ca el functioneaza bine in sarcinile care nu au nevoie de foarte multa putere, dar nu prezinta nici o viteza de raspuns prea grozava si nici una de implementare a comenzilor.

Exista insa si elemente care il apropie de o calitate rezonabila si printre acestea se afla in primul rand memoria RAM de 4 GB. Daca ne gandim ca exista si laptop-uri cu procesor i3 cu aceleasi performante, ne putem da seama ca si acesta este bun pentru multitasking, dar fara sa se exagereze. In plus, jocurile sunt excluse (placa video este si ea una incorporata, dar oricum procesorul nu ar face fata). In schimb, pentru muzica si filme e ok, avand si un HDD incapator, de 500 GB. Iar ca elemente de conectivitate exista intrari USB 2.0 si 3.0, dar si HDMI (fara VGA, din pacate), iar unitatea de citire scriere este o aditie importanta, care lipseste in cazul multor altor modele.

 

Pro Toshiba Satellite C55-C-173

  • Ecran de 15.6 inch
  • Constructie solida, dar greutate scazuta
  • HDD de 500 GB
  • Are unitate de citire scriere DVD-uri

 

Contra Toshiba Satellite C55-C-173

  • Procesorul este slab
  • Raportul calitate pret nu este prea grozav
  • Nu are intrare VGA

 

Concluzii

Toshiba Satellite C55-C-173 este un laptop destul de paradoxal, pentru ca pe de-o parte este dotat cu o tehnologie buna, dar pe de alta are lipsuri notabile. In plus, nu este cel mai ieftin din clasa lui, asa ca ar merita sa fie cumparat, mai ales daca este la reducere. Cat despre performante, este ok, atat timp cat te astepti de la el sa poata face doar ceea ce ii permite configuratia.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email