Laptop Toshiba Satellite C55-C-14F

Toshiba Satellite C55-C-14F este un alt model de laptop destinat celor cu un buget mai redus, dar si persoanelor care nu isi doresc foarte multe de la gadget-urile pe care le folosesc. Nu este insa cel mai slab de la Toshiba si, daca ai un pic de noroc, il poti lua la un pret foarte bun, in conditiile in care modelele producatorului japonez sunt un pic mai scumpe decat ale concurentilor, cel putin in categoria celor low-end.

 

Despre Toshiba Satellite C55-C-14F Laptop Toshiba Satellite C55-C-14F2

Un lucru deosebit la astfel de modele este chiar design-ul lor. Toshiba au incercat sa scoata un laptop cat mai subtire si mai usor, cu carcasa din plastic, bineinteles, dar care sa propuna niste finisaje bune si o rezistenta sporita. Iar acest lucru a iesit destul de bine, mai ales cum modelul cantareste doar 2.2 kg, in conditiile in care are un ecran normal, de 15.6 inch. Insa laptop-ul vine si cu o mica problema, una care tine mai mult de gusturi si mai putin de calitatea lui. Este alb, ceea ce inseamna ca va fi mai putin impresionant pentru barbati.

Laptop Toshiba Satellite C55-C-14F3Cu toate acestea, nu aspectul vinde un laptop, ci modurile in care acesta poate sa fie folosit. Iar atunci cand cumperi un laptop ieftin, ar trebui sa stii la ce sa te astepti de la el pentru a nu fi dezamagit. Si acesta ruleaza bine programele Microsoft Office si poate sa fie folosit pentru filme si muzica, la fel si pentru a naviga pe Internet, insa cam atat. Pentru jocuri, nici procesorul quad core si nici placa video integrata nu pot sa faca fata. Memoria RAM de 4 GB DDR3, desi ar permite rularea unor aparitii un pic mai vechi, de peste 2-3 ani, lucreaza insa impreuna cu celelalte componente, dar macar este suficienta pentru a putea sa deschizi mai multe tab-uri deodata.

 

Vezi ce spun clientii despre Laptopul Toshiba Satellite C55-C-14F.

 

Un model de laptop decent

HDD-ul este unul clasic, de 500 GB, care ofera totusi spatiu destul de mult. Ca elemente de conectivitate Laptop Toshiba Satellite C55-C-14F1pot sa fie notate intrarile HDMI si USB 2.0 si 3.0, dar lipsa uneia de tip VGA poate sa puna probleme daca se doreste sa se faca prezentari de pe acest laptop. O parte mai buna este ca are si unitate DVD, dar in ceea ce priveste sistemul de operare, doar Windows-urile mai noi, adica 8 si 10 functioneaza. Laptop-ul are niste setari din fabrica si acestea fac foarte dificile instalarea unui OS mai vechi. Desi posibila prin schimbarea acestora in BIOS, procesul este greu si probabil putini din cei care vor modelul ar sti sa il faca.

 

Pro Toshiba Satellite C55-C-14F

  • Ecran mare, de 15.6 inch
  • Raport calitate pret acceptabil, daca e redus
  • Contructie solida

 

Contra Toshiba Satellite C55-C-14F

  • Nu functioneaza decat cu Windows 8 sau 10
  • Nu are intrare VGA

 

Concluzii

Toshiba Satellite C55-C-14F  este un model un pic mai bun decat altele oferite de firma din aceeasi categorie, dar tot ramane mai scump daca nu este redus. El merita sa fie cumparat, pentru ca isi face treaba bine, atat timp cat nu te astepti la lucruri prea deosebite din partea sa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email