Laptop Toshiba Satellite C50-B-19U

Toshiba Satellite C50-B-19U este un laptop ce se adreseaza in special celor care isi doresc un astfel de produs care sa vina la un pret destul de mic si care sa aiba specificatii potrivite pentru utilizarea acestuia in actiunile de baza, cum ar fi navigarea pe internet, editarea de text sau ascultarea de muzica si vizionarea de filme. Acesta pe langa faptul ca poate fi utilizat acasa poate fi luat atat la serviciu cat si in calatorii.

 

Aflati aici ultimele noutati cu privire la pret. 

 

Despre Toshiba Satellite C50-B-19U

Designul este realizat in asa fel incat s-a obtinut un produs subtire si elegant, cu finisaje bine facute care evidentiaza faptul ca Toshiba isi doreste sa scoata produse care sa arate bine. Culoarea este negru mat, care ii da un plus de eleganta si il face si mai atractiv din punct de vedere estetic. Iar cele 2.2 kg care se datoreaza in parte si designului bine realizat, il fac pretabil si pentru luarea la serviciu sau in calatorii pentru ca nu va incarca foarte mult posesorul. Diagonala este si ea optima pentru lucrul in orice aplicatie se doreste, aceasta fiind de 15.6 inch.toshiba1

 

Procesorul este unul Intel Celeron cu doua nuclee si cu o frecventa de 2160 MHz si Turbo Boost pana la 2580 MHz, astfel ca acesta va face fata cu brio unor activitati nu foarte solicitante cum sunt editarea de text sau navigarea pe internet, dar fara a avea deschise foarte multe tab-uri in browser. Placa video este una integrata, iar procesorul grafic este unul Intel HD Graphics.

Din pacate memoria RAM este destul de mica, avand doar 2 GB, dar din fericire poate ajunge pana la 8 GB, daca posesorul isi doreste acest lucru, insa asta inseamna niste bani in plus. Dar capacitatea de stocare este una buna pentru pretul la care vine laptopul si ajunge la 500 GB, adica suficient pentru a tine toate fisiserele dorite la indemana.

 

Un laptop bun pentru serviciu sau calatoriitos

Un alt minus ar fi faptul ca nu are unitate optica, astfel ca orice actiune care are legatura cu CD-urile sau DVD-urile trebuie desfasurata pe o unitate
optica externa, dar gasim un cititor de carduri care este de tipul 4 in 1, fiind compatibil cu SD, SDHC, SDXC si MMC. De asemenea acest model are difuzoare stereo, microfon integrat, camera WEB HD, dar si un port HDMI, doua USB 2.0 si unul USB 3.0.

Bateria este una de tipul Li Ion cu patru celule, ceea ce inseamna ca aceasta poate sustine functionarea laptopului pentru cateva ore fara a avea nevoie de reincarcare.

 

Pro Toshiba Satellite C50-B-19U

  • Este un produs subtire si elegant
  • Procesorul este unul bun pentru pretul la care vine
  • Cititorul de carduri este de tipul 4 in 1

 

Contra Toshiba Satellite C50-B-19U

  • Nu are unitate optica
  • Memoria RAM ar fi putut fi mai mare, dar chiar si asa este suficienta daca nu iti doresti instalarea multor instrumente si aplicatii

 

Concluzii

Chiar daca are si minusuri, acesta este un  model de laptop ce vine de la Toshiba si are un raport calitate pret ok, care il poate face o tinta pentru cei care isi doresc un astfel de produs pentru a il folosi ca un al doilea laptop.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email