Laptop HP ProBook 450 G2

HP ProBook 450 G2 este unul dintre laptop-urile care are probabil cele mai multe versiuni disponibile pe piata.

Configuratiile acestora variaza de la una la alta, scopul acestor fiind de a oferi oricui posibilitatea de a cumpara un laptop, astfel incat pretul acestor versiuni  ajunge sa fie cuprins intre 1769 lei si 3999 lei, fiind asemanator cu Dell Inspiron 3542.

HP ProBook 450 G2 iti ofera atat de multe posibilitati in materie de configuratii de sistem, incat poate sa fie putin cam greu sa te decizi pe care sa o alegi, atunci cand nu ai un buget foarte extins.

Alegerea pe care nu o poti rata

Pentru scopul acestui review, am de gand sa va prezint o versiune a acestui laptop, care vine la un pret mediu si care ofera o performanta cat mai ridicata posibil pentru suma platita.

Versiunea pe care am mentionata mai sus si care dupa parerea mea este cea mai eficienta, la un pret care sa nu te faca sa iti pierzi posibilitatea de a mai pleca in concediu.

Mai trebuie precizat ca placa video este una dedicata si destul de performanta, fiind vorba despre Radeon R5 M255 ce are o memorie separata de 2GB de RAM DDR3, oferind performante sporite in jocuri si programe grafice.

HP ProBook 450 G2 – laptop ce garanteaza performanta

Aceasta configuratie are in componenta sa un procesor Intel Core i5, construit dupa modelul Broadwell ce face parte din seria Intel HD Graphics 5500 si ruleaza la o frecventa de 2200MHz, ce poate sa fie sporita pana la 2700MHz prin Turbo Boost.

Memoria RAM este de 4GB si face parte din categoria DD3, aceasta ruland la o frecventa de 1600MHz. Toate acestea il fac pe HP ProBook 450 G2 sa fie un laptop cu puterea de procesare destul de mare, la fel ca si Dell Inspiron 3543, iar hard disk-ul de 1000 GB iti ofera amplu spatiu de stocare a informatiei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email