Frigider Indesit TAA5

Este foarte important ca un produs, indiferent de tipul acestuia, sa reuseasca sa fie pe gustul cumparatorilor. Aceasta calitate se numeste flexibilitate si este intalnita in mod special pe piata frigiderelor iar pentru ca stim ca sunt multe persoane care cauta un astfel de frigider, ne-am gandit sa facem un review frigiderului Indesit TAA5.

Indesit TAA5 este un frigider care pe forumuri a primit numai pareri de bine, ceea ce ne-a convins sa ii facem si noi un scurt review.

 

Indesit TAA5 este un frigider care a multumit pe toata lumea

Unul dintre aspectele care a reusit sa multumeasca pe toata lumea este clasa energetica a frigiderului Indesit TAA5. Acesta face parte din clasa energetica A+ (clasa din care face parte si frigiderul Samsung RT38FDAADSP) avand astfel un consum cu 20% mai mic decat frigiderele cu clasa energetica A.

 

Afla mai multe detalii aici. 

 

Ne-a placut foarte mult faptul ca Indesit TAA5 ne ofera foarte multa siguranta. De exemplu imediat dupa ce am pus un aliment in frigider uitam de griji. Asta deoarece dispune de un senzor conceput special pentru a pastra alimentele in conditii de inalta calitate, stabilind astfel mereu un nivel optim al temperaturii si al umiditatii. Tot pentru siguranta alimentelor pastrate in acest frigider a fost introdus si un sistem antibacterian.

Avand o capacitate foarte mare de 415 litri, frigiderul Indesit TAA5 dispune de doua usi: una a frigiderului si alta a congelatorului de o capacitate de 82 de litri.Frigider Indesit TAA5

Frigiderul dispune de un numar de 4 rafturiun suport pentru oua iar dezghetarea acestuia este automata, un motiv in plus pentru care cumparatorii sunt multumiti de el.

Atunci cand ramanem fara curent, Indesit TAA5 pastreaza alimentele in siguranta inca 22 de ore, timp suficient pentru ca autoritatile sa rezolve problema curentului.

 

Pret si alte detalii

Nivelul de zgomot al frigiderului Indesit TAA5 este foarte mic, de aproximativ 44 dB. De asemenea acesta mai dispune si de un compartiment special pentru fructe si legume.

Un alt motiv pentru care acesta este un frigider foarte iubit de catre utilizatori este pretul mic de doar 1.509 lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email