Masina de spalat rufe Indesit IWSNE 61253 C

Cei care sunt in cautarea unei masini de spalat ieftina trebuie sa se opreasca chiar acum din cautari, deoarece am gasit noi pentru tine alegerea perfecta.

Se numeste Indesit IWSNE 61253 C si la un pret foarte bun reuseste sa imbine cele mai folositoare functii pentru a ne usura noua munca!

La acesti bani, o alta alternativa ar fi Gorenje W6523S, insa subiectul review-ului de astazi mi se pare ceva mai superior din punct de vedere calitativ, asadar vi-l recomandam pe acesta.

Ce ne aduce Indesit IWSNE 61253 C? O masina de spalat de cea mai buna calitate la acesti bani, cu o capacitate maxima de incarcare de 6 kg si o viteza in centrifugare de 1200 RPM.

 

Pret bomba!

 

O masina de spalat cu pret pe economie!

Asa este! Indesit IWSNE 61253 C face parte din clasa de eficienta energetica A+++, iar acest lucru inseamna ca ai ocazia de a mai salva niste banuti la sfarsitul lunii cand vin facturile.

Aceasta masina de spalat reuseste sa fie un consumator ”bland” cand vine vorba de curent electric, la fel si in ceea ce priveste calitatea in spalare prin folosirea unei cantitati mai mici de apa.

Desi pretul este unul destul de accesibil, Indesit IWSNE 61253 C are in dotarea sa mai multe caracteristici interesante, precum afisajul LCD, Eco Time, sistem overflow si un numar de 16 programe de spalare.

Dupa parerea noastra, Indesit IWSNE 61253 C este alegerea perfecta in primul rand datorita pretului, dar si a capacitatii de incarcare. Totusi, daca doriti o capacitate mai mare de incarcare, dar la un pret asemanator, o alternativa buna este Gorenje W7523.

 

Concluzii

Indesit IWSNE 61253 C reprezinta o optiune excelenta de luat in considerare, iar in aceasta perioada aceasta este disponibila in cadrul mai multor promotii interesante la diferite magazine online!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email