Masina de spalat rufe Indesit IWSND 61252 C

Indesit IWSND 61252 C face parte din gama de modele ieftine, asupra carora sa aplicat si un discount de nerefuzat, masina de spalat devenind astfel una foarte accesibila.

Pe langa pretul foarte scazut la care Indesit IWSND 61252 C este comercializata, aceasta este si foarte economica, venind cu sisteme si functii precum Eco Time sau Energy Saver.

De asemenea, podiumul este completat de clasa de eficienta energetica A++ din care face parte, astfel ca tu garantat vei ramane cu mai multi bani in buzunar la sfarsitul lunii dupa ce sosesc facturile. Un alt astfel de model ar fi Heinner HWM-5080.

Un alt lucru care ma face sa o recomand tuturor este numarul de 16 pograme din dotarea sa, pentru fiecare tip de material si haine, astfel incat ceea ce ai tu cel mai de pret sa fie trata exact asa cum se cuvine.

 

Masina de spalat ieftina si puternica!

Indesit IWSND 61252 C ofera pe langa toate cele expuse mai sus si o capacitate de incarcare de 6 kilograme, iar volumul tamburului este de 40 litri.

 

Afla parerile clientilor aici.

 

Hubloul are o deschidere de 150 de grade, iar dimensiunile masinii de spalat sunt de 85 x 59.5 x 42 cm. In ceea cepriveste greutatea, Indesit IWSND 61252 C nu este foarte usoara, avand 61 de kilograme.

Viteza de centrifugare a lui Indesit IWSND 61252 C este de 1200 RPM, iar pe fisa tehnica remarcam faptul ca dispune si de un sistem Overflow.

In plus, aceasta are si un afisaj tip LCD unde putem vedea dintr-o singura privire informatii legate de ceea ce face masina de spalat (etapa de spalare) precum si timpul ramas, exact ca la Beko WMY71233LMB3, despre care v-am vorbit deja.

 

Concluzii

Caror persoane recomand masina de spalat accesibila Indesit IWSND 61252 C ? Tuturor celor care isi doresc un plus de performanta in spalare la un pret foarte mic, nefiind nevoie de un buget generos pentru a intra in posesia ei.

Un numar impresionant de alte produse ieftine puteti gasi accesand platforma noastra creata special pentru cei ca tine!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email