Masina de spalat rufe Indesit IWSC51051

Am mai multi prieteni care detin masini de spalat de la Indesit, acestia povestindu-mi destul de mult despre perfomantele lor.

Din spusele acestora am ajuns la concluzia ca reprezinta o alegere exelenta pentru toate persoanele cu un buget limitat, oferind calitate la cel mai bun pret.

Deoarece o masina de spalat nu cumperi in fiecare an, ciclul normal de utilizare a acesteia – cel putin in Romania – fiind situat undeva la 5-7 ani.

Chiar si asa, cunosc persoane care inca folosesc modelul cumparat in urma cu 10 ani, deci daca facem alegerea corecta, ne putem declara castigati.

Indesit IWSC51051 este recomandarea mea de astazi, acesta reusind sa-mi atraga atentia in primul rand prin pretul excelent al acesteia, dar si prin faptul ca vine cu mai multe programe speciale care au rolul de a se ingriji de articolele noastre vestimentare.

Cel mai bun pret din Romania!

Dupa mai multe spalari, am observat ca nu au avut de suferit culorile tricourilor, iar Indesit IWSC51051 a reusit sa scoata si cele mai dificile pete prin modul in care stie sa combine toate functiile din dotarea sa pentru rezultate de exceptie.

Faptul ca face toate aceste lucruri la un pret de invidiat reprezinta cea mai mare reusita a companiei, deoarece, in ciuda tuturor dotarilor inteligent, au decis sa mentina pretul suficient de jos pentru a fi accesibila.

Indesit IWSC51051 dispune de afisaj LED, iar capacitate de incarcare este de 5 kilograme. Clasa de eficienta energetica este A+, in timp ce clasa de eficienta in spalare este A, iar consumul mediu anual de apa este de doar 6763 de litri.

Este incredibil acest lucru, deoarece reuseste sa te ajute sa faci economii importante la facturi. Imi aduc aminte de un alt model testat de mine si care venea cu perfomante asemantoare cand venea vorba de economisit, review-ul respectiv fiind scris despre Beko WMB61442, model pe care vi-l recomand si voua.

Un alt plus al acesteia este nivelul destul de redus al zgomotului, dar si cel al vibratiilor, iar numarul de programe de spalare este de 16 (avand la dispozitie chiar si pe cel pentru matase sau perdele).

Concluzii

Pur si simplu nu puteti gresi alegand masina de spalat Indesit IWSC51051, aceasta venind cu cele mai importante functii la cel mai mic pret.

Daca nu v-am convins, atunci puteti accesa intreaga noastra oferta de produse testate de noi, astfel incat sa vedeti ce merita cumparat si ce nu.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email