Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO

Indesit IWD 61051 C ECO este un dintre masinile de spalat rufe cu cel mai bun raport calitate-pret, aceasta venind la un pret foarte bun si cu performante in spalare excelente.

Masinile de spalat Indesit au fost inca de la inceputul aparitiei lor pe piata foarte apreciate tocmai pentru aceasta calitate pe ca o ofera (vezi modelul Indesit XWE81283XW), iar subiectul review-ului de fata nu se lasa nici el mai prejos decat colegul de generatie.

Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO putem spune ca este un clasic printre celelalte modele de pe piata, iar acest lucru il spun datorita design-ului sau standard pentru un astfel de produs.

 

Vrei performante in spalare excelente? Alege-l pe Indesit IWD 61051 C ECO!

Pana la urma asta este cel mai important lucru la o masina de spalat, nu-i asa? Performanta in spalare. Din fericire aici Indesit IWD 61051 C ECO sta foarte bine, reusind sa se mentina in prima linie cand vine vorba de categoria sa de pret.

 

Aici gasesti detalii suplimentare despre produs. 

 

Desigur, nu este un model premium, precum este LG F1496ADP3, insa isi face treaba in mod exemplar, ceea ce este mai mult decat OK. Apreciem faptul ca vine cu functia Energy Saver, care in comparatie cu un ciclu normal ofera o economie de pana la 70% a energiei, astfel incat sa facem economii semnificative la sfarsitul lunii cand vin facturile.

 

Este o masina de spalat cu incarcare frontala!

Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO este una cu incarcare frontala, acest tip fiind cel mai preferat de cumparatorii romani, care de obicei au gusturi care nu se schimba foarte mult de-a lungul vietii, astfel incat produsele preferate ale acestora raman aceleasi.

Ca o concluzie putem spune ca Indesit IWD 61051 C ECO este o masina de spalat care intr-adevar merita achizitionata pentru faptul ca vine cu un raport calitate-pret extrem de bun.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email