Masina de spalat rufe Indesit XWE81283XW

Review-ul lui Whirlpool AWO/C62200 a prins foarte bine la public, insa mi s-a cerut sa prezint un model asemanator, dar cu o capacitate mai mare de incarcare.

Asa am ajuns la Indesit Innex XWE81283XW, despre care o sa va vorbesc astazi. O sa precizez inca de la inceput ca a reusit sa-mi lase o impresie foarte placuta, motiv pentru care o recomand tuturor utilizatorilor platformei noastre online.

Primul lucru pe care il vei observa la Indesit Innex XWE81283XW este pretul promotional care face din acesta o optiune buna chiar si pentru persoanele cu un buget mai redus.

Ce alte lucruri mai recomanda masina de spalat Indesit Innex XWE81283XW? O sa vedeti in randurile care urmeaza.

 

Cele mai bune performante la cel mai bun pret!

Indesit Innex XWE81283XW dispune chiar de optiune speciala pentru indepartarea petelor mai dificile, inclusiv celor de iarba, noroi, mancare, sosuri, vin si asa mai departe.

Pentru fiecare exista o optiune speciala pe care o putem selecta, asadar ai parte de cel mai bun tratament pentru hainele tale cele mai de pret.

 

Afla aici toate functiile masinii de spalat Indesit XWE81283XW.

 

Indesit Innex XWE81283XW ofera posibilitatea de a spala intr-o singura sesiune o cantitate de pana la 8 kilograme de haine, iar acest lucru il face perfect pentru familiile mai numeroase.

Mai gasim de asemenea si un afisaj tip LCD, motor trifazic, tehnologia Push & Wash, precum si o viteza de centrifugare de 1200 RPM. O multime de motive in plus pentru a intra in posesia acesteia.

Daca un model si mai ieftin va este mult mai potrivit, atunci puteti citi si review-ul lui Heinner HWM-5100, sigur o sa va faca cu ochiul!

 

Concluzii

Printre cele mai bune masini de spalat se numara si Indesit Innex XWE81283XW, iar acest lucru cred ca spune multe. O sa ai parte de un model de calitate, cu performante de invidiat si la un pret foarte bun.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email