Masina de spalat rufe Indesit XWDE 961480X

Indesit Innex XWDE 961480X este intr-adevar, asa cum am spus si in titlul acestui review, un adevarat star al masinilor de spalat, reusind sa ofere absolut toate optiunile de care tu ai nevoie pentru a te bucura de o spalare rapida si de calitate.

Masina de spalat reuseste sa te impresioneze inca din prima clipa prin aspectul acestea foarte placut, care ii da un plus de personalitate, reusind sa se diferentieze de alte produse de acest tip (ca de exemplu Arctic EF5800).

Desigur, pretul nu este unul dintre cele mai mici, dar Indesit Innex XWDE 961480X este o masina de spalat perfecta pentru cei cu o familie numeroassa, avand o capacitate de incarcare de 9 kilograme.

Indesit Innex XWDE 961480X face parte din clasa de eficienta energetica A, clasa de eficienta la spalare A si clasa de eficienta in centrifugare (da, ati ghicit) A.

 

Pret promotional!

 

Cea mai buna performanta pentru o masina de spalat!

Asadar, o premianta, reusind sa obtine printre cele mai mari punctaje la toate capitolele. Un motiv in plus pentru a lua in considerare acest model premium.

Viteza in centrifugare este de 1400 rpm, iar masina de spalat dispune de afisaj LCD. Numarul de programe ale acestuia este de 16 pentru spalare, respectiv 12 pentru uscare, iar pe lista gasim chiar si modul Express, pentru momentele cand suntem in criza de timp si avem nevoie de solutii rapide. Totul la cea mai tare oferta, de nerefuzat!

Printre functiile cu care este dotata Indesit Innex XWDE 961480X se numara si selectorul pentru centrifugar si programarea intarziata. Nivelul de zgomomt la centrifugare este unul acceptabil, avand o valoare de 81 dB, iar in spalare acesta este de doar 54 dB.

Desi pretul este unul destul de mare pentru un buget standard, consideram ca Indesit Innex XWDE 961480X ofera toate motivele necesare pentru ca pretul sa fie unul complet justificat. Voi ce parere aveti? Daca doriti ceva mai ieftin, va puteti arunca un ochi si pe modelul Gorenje W6523S, pe care vi-l recomandam de asemenea.

 

Concluzii

Indesit Innex XWDE 961480X este alegerea perfecta pentru cei care sunt in cautarea unei masini de spalat de cea mai buna calitate. Nu puteti regreta alegand-o!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email