Masina de spalat rufe Indesit XWDA 751480X

Indesit Innex XWDA 751480X vine in ajutorul tau pentru a te ajuta sa te descurci in cazul in care ai o familie numeroasa de care sa te ingrijesti.

Spun acest lucru deoarece aceasta masina de spalat cu uscator are o capacitate de incarcare de pana la 7 kilograme si este dotata cu numeroase functii de ultima generatie.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Munca iti este infinit mai usoara daca esti detinatorul acestei masini de spalat, cu toate ca pretul nu este unul foarte accesibil pentru multi (pana la urma are si calitatea asta un pret, nu?).

Desigur, desi pretul nu este unul accesibil, acest lucru inseamna ca nu suntem nevoiti sa facem nici un fel de compromis!

Daca totusi va doriti o masina de spalat la un pret accesibil, atunci noi va recomandam modelul Arctic EF5800, despre care v-am vorbit in urma cu ceva timp pe site-ul nostru.

 

Comanda acum si profita de un pret special!

Indesit Innex XWDA 751480X dispune de afisaj LCD astfle incat sa fii la curent cu toate etapele de spalare in care se afla aceasta, are o viteza de centrifugare de 1400 rpm, iar consumul de apa in program standard este de aproximativ 92 litri, respectiv de 4.76 kwh daca ne raportam la consumul de energie.

Aceste cifre ne spun faptul ca Indesit Innex XWDA 751480X face parte din clasa de eficienta energetica A si in clasa de eficienta in spalare tot A, aceste aspecte reprezentand doua mari plusuri.

Masina de spalat are 16 programe in spalare si 12 de uscare, printre care inclus este si modul Express – care ne ajuta sa ne terminam treaba intr-un timp record!

Indesit Innex XWDA 751480X sta foarte bine si la capitolul zgomot, acesta fiind unul suficient de redus pentru nu a fi deranjat nici pentru tine nici pentru vecinii tai.

 

Concluzii

Indesit Innex XWDA 751480X este alegerea perfecta a unei masini de spalat pentru o familie numeroasa si care dispune de un buget pe masura, venind cu functii foarte utile pentru a te ajuta sa termini foarte repede treaba.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email