Inchirieri biciclete in Bucuresti – de unde poti inchiria?

inchirieri biciclete buc In Bucuresti aveti ocazia sa inchiriati cu ziua biciclete de la mai multe companii, printre care putem enumera arhi-cunoscutele: labiclaloca.ro, cicloteque.ro, raitabike.ro, bicla.ro sau I’Velo, cei din urma avand in Bucuresti trei spatii de inchirieri in parcul Herastrau, la Arcul de Triumf si in Parcul Tineretului.

Programul de inchiriere este de la ora 11 la 19 de luni pana vineri si de la 10 la 19 in weekend, ultima inchiriere facandu-se la ora 18:00. I’Velo va pun la dispozitie pana la 400 de bucati, deci puteti inchiria biciclete in grup pentru anumite evenimente sau pentru companii.
 

Cat costa sa inchiriezi o bicicleta in Bucuresti?

Tinerii sub 16 ani pot inchiria gratuit biciclete, de asemenea si pensionarii, in schimb, persoanele cuprinse intre aceste varste vor fi nevoite sa achite o suma modica de 4 lei pentru o ora sau 15 lei pe 24 de ore.

Pentru inchirierile de biciclete pe termen mai lung si la un volum mai mare de bucati probabil s-ar putea negocia si pretul.

In plus, in Herastrau si Kiseleff puteti inchiria gratuit biciclete datorita celor de la “La Pedale”, acestia avand disponibile peste 700 de bucati si 3 modele: pentru adulti, adolescenti si copii.

multe biciclete

Cum poti inchiria o bicicleta gratuit din parc?

Pentru a inchiria din parcurile Herastrau sau Kiseleff, de la compania “La Pedale” va trebui sa prezentati cartea de identitate si sa semnati contractul de dare in folosinta a bicicletei. Programul este de luni pana vineri in intervalul orar 10-18 iar in weekend de la 10 la 19.
 

Inchirieri de biciclete mai bune – dar la preturi mai mari

Unii dintre noi avem asteptari ceva mai mari de la o bicicleta si nu suntem multumiti de modelele clasice – pentru oras. Astfel, pentru o bicicleta de tip Mountain Bike pe care o putem folosi la munte si nu numai, vom fi nevoiti sa scoatem din buzunar pana la 7 lei pe ora de luni pana vineri, sau 10 lei pe ora in weekend.

Pe 24 de ore tariful de inchiriere al celor de la “La Bicla Loca” este de 50 ron, iar pe 48 de ore costa 80 ron. Plata se face anticipat, la inceputul perioadei de inchiriere, iar pentru depasirea orei de predare se percepe tariful de plata pe ora, platindu-se orele de intarziere.

Perioada de inchiriere se poate prelungi doar cu anuntare inainte, iar varsta minima de inchiriere este de 15 ani. Echipamentele de protectie si sistemul antifurt sunt incluse in pretul de inchiriere al bicicletelor.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email