Huse de protectie ieftine si bune pentru Kindle

 

 

Daca detii un Kindle, cu siguranta tii la aspectul lui si vrei sa fie in siguranta. In plus, de multe ori simti nevoia unui suport pentru a-l fixa intr-o anumita pozitie, iar producatorul nu s-a gandit la acest aspect extrem de important desi clientii si-ar dori.

In plus, desi pretul unui Kindle nu este intocmai unul mare, inlocuirea display-ului in cazul in care il spargeti, sau a carcasei in cazul in care se deterioreaza s-ar putea sa va coste destul de mult incat sa fie mai rentabil sa cumparati un Kindle nou, dar exista si sansa sa pierdeti datele de pe acesta si nimeni nu isi doreste un astfel de lucru.

O husa de protectie de calitate, care sa va tina Ebook-Readerul in siguranta nu costa asa de mult, deci nu ar fi o investie care sa se faca simtita la buzunar, in plus s-ar putea sa dea un aspect chiar frumos Kindle-ului vostru.

husa kindle a slim paperwhite

Pe piata romaneasca se gasesc huse de protectie de la producatori precum A+ Slim, Hama Sevilla, Hama Lettura, si mult altele, insa aceste modele ar fi cele mai cunoscute si inregistreaza cele mai mari vanzari.

Cautati sa alegeti huse confectionate din materiale de calitate precum ar fi pielea, pentru ca acestea ofera o siguranta mult mai mare si se uzeaza greu. O husa de protectie se poate degrada rapid avand in vedere ca plasticul devine casant dupa o scurta perioada de timp, si se va crapa de la sine.

O husa de cauciuc mai este ok in conditiile in care va apara Kindle-ul de socuri in cazul in care il scapati pe jos, insa trebuie sa aveti in vedere ca materialul din care este confectionata sa fie destul de moale ca sa puteti apasa butoanele cu usurinta.

Acestea se numesc in special bumpere, denumirea de husa fiind atribuita protectiei de tip carte, care acopera display-ul, deci este mult mai recomandata. Puteti vedea despre ce zic in poza de mai jos, iar daca dati click pe ea aveti acces la mai multe nuante si modele.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email