Laptop HP ProBook 470 G2

De data aceasta am de gand sa va prezint un laptop produs de HP si care a venit cu cinci versiuni pentru acest laptop, in momentul cand a fost scos pe piata.

Aceste versiuni au configuratii diferite, ce variaza in calitate si pret, cel din urma fiind cuprins intre 2699 lei si 3749 lei.

In acest review am de gand sa va prezint una din aceste versiuni, care dupa parerea mea, ofera o performanta cat mai ridicata, la un pret cat mai redus, laptop-ul despre care vorbesc fiind HP ProBook 470 G2.

Calitate pe masura pretului

Aceasta versinue a lui HP ProBook 470 G2 se foloseste de un procesor Intel CoreTM i7, construit pe arhitectura Haswell si facand parte din seria Intel HD Graphics 4400. Acesta functioneaza la o frecventa de 2000 MHz, care insa poate sa fie ridicata prin Turbo Boost pana la 3100 MHz.

Placa video este dedicata, fiind vorba despre Radeon M5 R255, ce are o memorie proprie GDDR5 de 2 GB. Memoria RAM DD3 a acestui laptop este de 8 GB si functioneaza la o frecventa de 1600 MHz, in timp ce hard disk-ul ofera amplu spatiu de stocare a informatiei, ajungand panad la 750 GB. Din multe privinte putem spune ca este asemanator cu Lenovo G40-30.

O platforma de lucru performanta si nu numai

HP ProBook 470 G2 beneficiaza de un display ceva mai mare decat majoritatea laptop-urilor, acesta ajungand sa aiba diagonala de 17.3 inch. Acesta are un format HD+, foloseste o rezolutie de 1600 x 900 si foloseste caracteristici speciale precum Anti-Glare, ce reduce oboseala provocata ochilor in urma orelor lungi petrecute in fata ecranului (la fel ca si Dell Inspiron 3551).

Daca esti genul care prefera sa se bucure de o calitate ridicata, pe masura pretului platit, atunci HP ProBook 470 G2 este laptop-ul pentru tine, acesta reusind sa impresioneze indifirent de scopul pentru care il folosesti. Ti-l recomandam!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email