Laptop HP 250 G3

In acest review am de gand sa va prezint un laptop scos pe piata de curand si care a reusit sa gaseasca un echilibru destul de bun intre performanta de care da dovada si pret.

Laptop-ul despre care vorbesc este HP 250 G3, acesta venind intr-o gama larga si destul de extinsa inceea ce priveste configuratiile posibile ale acestuia.

Dupa cum am mentionat mai sus, acest laptop are destul de multe versiuni, fiecare avand configuratia sa proprie. In functie de echipamentul pe care il are in componenta sa, diferitele versiuni ale lui HP 250 G3  variaza in pret, acest extinzandu-se intre 899 lei si 1.799 lei.

Un laptop performant la un pret accesibil

Pentru scopul acestui review scurt si la obiect, am de gand sa iti prezint un model care se afla la mijloc, atat pe scara performantei, cat si a pretului. Aceasta versiune a lui HP 250 G3 este un laptop accesibil din punct de vedere economic, dar care ofera o performanta mai mult decat satisfacatoare, fiind asemanator cu HP ProBook 450 G2.

Aceasta varianta a lui HP 250 G3 vine echipa cu un procesor IntelCore i3-4005U, construit dupa modelul Haswell si la o frecventa de 1.70GHz. Puterea de procesare este completata de 4GB de RAM, pe modelul DD3, la o frecventa 1600 MHz.

Util, ergonomic si conceput pentru utilizare mobila

Acestea, impreuna cu o placa video integrate din seria Intel HD Graphics 4400 iti permit sa te bucuri de toate functiile indeplinite de un laptop, fie ca doresti sa te bucuri de orice forma de multimedia, incluzand muzica si filme sau editarea si crearea de documente, la fel ca si Dell XPS 13.

HP 250 G3  este echipat cu un display a carui diagonala este de 39,6 cm, ce foloseste caracteristici special precum Anti-Glare pentru a reduce oboseala cauzata ochilor. Hard disk-ul de 500GB ofera amplu spatiu de stocare, aceasta varianta a lui HP 250 G3 venind de asemenea si cu o geanta de laptop inclusa in pret.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email