Masina de spalat rufe Hotpoint WMSF 622

Hotpoint WMSF 622 este o masina de spalat aparuta destul de recent in ofertele magazinelor din Romania, iar aceasta se face remarcata prin aspectul modern, precum si prin numeroasele calitati cu care vine la pachet.

 

Pret bomba!

 

Lucrul cel mai impresionant la aceasta este faptul ca vine cu o tehnologie foarte avansata care are rolul de a economisi cat mai multa energie atunci cand masina de spalat este utilizata.

Hotpoint WMSF 622 este asadar foarte prietenoasa si cu natura, nu doar cu buzunarul nostru.

Aceasta tehnologie am mai intalnit-o si la masina de spalat Samsung WF70F5EBW2W, despre care v-am vorbit in urma cu ceva timp.

Aceasta masina de spalat cu incarcare frontala face parte din clasa de eficienta energetica A+++, dispune de program de prespalare, precum si functii speciale dintre care le amintim pe urmatoarele: Ecotech, Super Wash, Setarea temperaturii si Sistem Overflow.

 

Un raport calitate-pret excelent!

Un alt lucru care nu trebuie neglijat este faptul ca Hotpoint WMSF 622 dispune si de un ciclu antialergic, asemanator cu cel de pe Bosch WAB20262BY, asadar fiind perfecta in cazul in care ai in familie membri care sufera de anumite alergii.

Masina de spalat reuseste, prin ciclurile sale de spalare, sa elimine complet polenul si acarienii. Aici trebuie precizat ca masina va consuma mai multa apa si va dura mai mult spalarea, insa pentru sanatatea noastra consider ca merita acest lucru.

Hotpoint WMSF 622 a fost capabila sa scoata si cele mai dificile pete prin modul in care stie sa jongleze cu cantitatea de apa si cea de detergent, precum si cu temperatura de spalare, astfel incat sa ai parte de rezultate remarcabile chiar si atunci cand ai impresia ca totul este pierdut.

In plus, am observat ca dupa ce am spalat folosind masina de spalat Hotpoint WMSF 622, albul a fost mult mai stralucitor si o puternica impresie de curat, ceea ce alte modele nu au reusit. Este super, nu-i asa? Daca vrei, poti consulta lista intreaga cu oferte, sigur vei gasi un produs care sa-ti placa.

 

Concluzii

Hotpoint WMSF 622 vine la un pret special cu functii speciale, astfel incat sa aibe grija de intreaga ta familie. Sunt sigur ca nu o sa regretati alegerea facuta, tocmai de aceea va si recomand acest model.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email