Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B

Daca mai tineti minte, v-am vorbit in urma cu foarte putin timp despre Heinner HWM-5080, o masina foarte accesibila ca pret si de caltitate.

 

Pret actualizat aici!

 

Astazi m-am hotarat sa va prezint un alt model, de aceasta data putin mai scump, insa care ofera performante uimitoare in spalare.

Hotpoint WMD 722B face parte din cea mai noua gama de masini de spalat rufe Hotpoint, iar acest lucru inseamna ca ofera cele mai noi tehnologii la cel mai bun pret.

Trebuie sa stiti ca aceasta masina de spalat rufe vine cu cel mai avansat tratament anti-pata, iar grija pe care Hotpoint WMD 722B o poarta pentru tesaturile albe este una de invidiat.

 

Performante uimitoare in spalare!Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B

Un alt aspect foarte important la Hotpoint WMD 722B este faptul ca modul in care aceasta se ocupa de hainele noastra o face perfecta pentru persoanele care au probleme cu alergiile de oricefel, prin actiunea anti-alergica a masinii de spalat.

Cand te gandesti ca toate aceste beneficii vin la o oferta de pret de nerefuzat, intr-adevar te poti considera norocos ca ai dat peste aceasta recomandare a site-ului nostru.

Hotpoint WMD 722B este, de asemenea, printre putinele masini de spalat certificate Woolmark Platinum Care. Ce inseamna acest lucru? Faptul ca aceste masini de spalat sunt de o calitate atat de inalta incat acestea pot spala toate tipurile de haine, inclusiv cele recomandate a se spala doar manual.

Foarte tare, nu-i asa? In plus, masina de spalat Hotpoint WMD 722B este super silentioasa, vine co o viteza de centrifugare de 1200 RPM si o capacitate de incarcare de 7 kg.

Eu consider ca volumul de rufe pe care acest model il poate spala intr-o singura sesiune este arhisuficient, insa totusi daca doresti o capacitate mai mare, atunci iti poti indrepta atentia Electrolux EWF1408WDL, care poate spala o cantitate incredibila de 10 kg!

 

Concluzii

Hotpoint WMD 722B s-a dovedit a fi o masina de spalat foarte atragatoare, care merita toti banii. Perfomantele in spalare sunt uimitoare, iar zgomotul acesteia este unul minim!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email