Masina de spalat vase Hotpoint LSTB 4B00

Nu toata lumea doreste sa investeasca sume mari in toate produsele electrocasnice pentru bucatarie ci prefera ca uneori sa opteze pentru versiuni mai accesibile. De exemplu unele persoane aleg sa isi cumpere frigidere performante insa atunci cand vine vorba despre masina de spalat vase, prefera sa o cumpere pe cea mai ieftina.

Din acest motiv ne-am gandit sa va prezentam masina de spalat vase Hotpoint LSTB 4B00 care poate fi cumparata la un pret redus.

 

Hotpoint LSTB 4B00 costa foarte putin, dar spala foarte bine vasele

Hotpoint LSTB 4B00 are o capacitate de 10 seturi de vase, iar in opinia noastra aceasta capacitate este mai mult decat decenta. In ceea ce priveste clasa energetica, sa nu va ganditi ca daca este mai ieftina atunci consuma si foarte mult curent. Nu, Hotpoint LSTB 4B00 face parte din clasa energetica A, deci un vorbim despre un consum prea mare.

 

Vezi pretul aici. 

 

Poate ca nu avem mereu destule vase murdare cat sa putem ocupa intreaga capacitate a acestei masini. In astfel de situatii este ne ajuta foarte mult optiunea de incarcare la jumatate. Aceasta optiune poate fi intalnita si la masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU.

Hotpoint LSTB 4B00 este dotata si cu un numar de 3 programe. Exista asadar programul normal, programul intensiv precum si programul Bio/Eco. De asemenea acestea se mai poate mandri si cu doua tehnologii: Sistem de siguranta Overflow si Element de incalzire ascuns precum si un indicator pentru sare.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email