Masina de spalat vase Hotpoint LFF8B019

Hotpoint LFF8B019 este o masina de spalat vase pe care toata lumea o recomanda. Din acest motiv ne-am decis sa o testam si noi pentru ca mai apoi sa ii scriem un scurt review astfel incat sa o putem recomanda mai departe pentru a ajuta cumparatorii indecisi.

Inainte de toate trebuie sa va spunem ca Hotpoint LFF8B019 este o masina de spalat vase cu capacitate mare care dispune de un numar mare de programe avand totodata un consum de energie redus.

 

Hotpoint LFF8B019 este o masina care poate spala foarte multe vase

Unul dintre lucrurile care ne-au atras atentia la aceasta masina de spalat a fost numarul de 13 seturi de vase ce pot fi spalate cu aceasta masina, ceea ce este cu siguranta o bila alba pe care i-o putem oferi fara dubii. Avand o capacitate asa mare, aceasta consuma 11 litri de apa/ciclu intr-un an de zile atingand aproximativ cifra 3080 de litri.

 

Vezi pretul actualizat!

 

De asemenea de apreciat este si numarul foarte mare pe care Hotpoint LFF8B019 il are. Vorbim asadar despre o masina de spalat cu un numar de 8 programe ce pot fi folosite pentru a obtine vase impecabile dar si care ne ajuta sa o pastram mereu in siguranta. Aceasta dispune de un program anti-inundatie, un program pentru siguranta copiilor, un program intensiv si unul rapid pentru momentele cand suntem grabiti precum si un program bio/eco.

Totodata Hotpoint LFF8B019 dispune de functii precum cea de inmuiere, cea pentru spalatul vaselor mai delicate precum si functia de igienizare.

Tot pentru a economisi mai multa energie, putem opta pentru senzorul de uscare naturala iar pentru o durata mai mare de viata a masinii de spalat, Hotpoint LFF8B019 dispune de un indicator de sare pe care il putem intalni si la masina de spalat vase Beko DIS26020.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email