Masina de spalat rufe Hotpoint FMSG 623B

Hotpoint FMSG 623B este o masina de spalat eleganta care reuseste sa impresioneze si prin performantele sale in spalare.

Din cate observ, la momentul la care am scris review-ul la acesta, nu se afla in cadrul niciunei promotii atractive, insa exista sanse destul de mari sa revina cu un discount deloc de neglijat, asa ca fiti pe faza.

Un prim lucru pe care il vei observa la Hotpoint FMSG 623B este designul foarte atragator al acestei masini de spalat. Pana la urma, compania deja ne-a obijnuit cu acest lucru a produsele sale, un exemplu elocvent in acest caz fiind modelul Hotpoint AQS73D29.

 

Pareri pro si contra ale clientilor. 

 

Un aspect modern, perfect pentru casa ta!

Un alt plus pentru Hotpoint FMSG 623B este clasa de eficienta energetica din care face parte, si anume A+++, fiind un model foarte economic, care stie sa-si dozeze cantitatea de apa, detergent si energie astfel incat sa nu fac risipe.

Intr-un fel putem spun ca masina de spalat Hotpoint FMSG 623B gandeste singura cand vine vorba de salvat sume de bani importante de la facturile care iti vin in posta la sfarsit de luna.

Hotpoint FMSG 623B ofera o capacitate de incarcare de 6 kilograme, iar viteza in centrifugare este de 1200 RPM.

Un alt plus de la site-ul nostru il primeste si prin faptul ca vine cu un sistem de reglare a consumului (dupa cum am spus si putin mai sus), dar si prin faptul ca dispune de un sistem de detectare spuma.

 

Concluzii

Hotpoint FMSG 623B este o masina de spalat atragatoare, care reuseste sa te impresioneze nu doar prin exteriorul ei, ci si prin ceea ce gasesti la interior, performantele fiind unele foarte bune.

Un alt model destul de asemanator pe care vi-l recomand este Hotpoint WMD 722B, asa ca cititi si review-ul lui pentru a face o alegere cat mai buna.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email