Combina frigorifica Hotpoint ENBYH 19323 FW O3

Chiar daca uneori poate fi foarte important acest aspect, nu trebuie sa tinem mereu cont de brandul unui produs atunci cand facem cumparaturi. Asta deoarece exista produse cu niste specificatii foarte bune chiar daca nu sunt produse de branduri populare. Un bun exemplu in acest sens este combina frigorifica Hotpoint ENBYH 19323 FW O3.

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 dispune de o multime de functii pentru pastrarea in conditii cat mai bune a alimentelor, are o capacitate generoasa precum si un aspect foarte placut. Mai multe pareri insa gasiti in randurile urmatoare.

 

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 este o combina frigorifica de topCombina frigorifica Hotpoint ENBYH 19323 FW O3

Au fost realizate mai multe teste atunci cand a fost creata aceasta combina frigorifica si s-a ajuns la urmatoarea concluzie: Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 tine departe mirosurilor neplacute, mentine culoarea initiala a alimentelor depozitate, pastreaza consistenta initiala acestora si reduce totodata proliferarea microorganismelor. Pe scurt, aceasta combina pastreaza alimentele in cea mai buna conditie astfel incat sa fie la fel de gustoase ca atunci cand au fost depozitate. Acest lucru a fost posibil datorita tehnologiei cu oxigen activ.

Cu ajutorul functiei no frost air tech evolution, Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 este pastrata mereu o temperatura constanta astfel incat alimentele nu vor fi afectate niciodata.

O alta functie pe care noi o apreciem foarte mult, intalnita si la combina frigorifica BOSCH KGE49BI40, este functia ECOTECH care ia o serie de masuri pentru ca Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 sa fie cat mai prietenoasa cu mediul inconjurator, economisind energie electrica.

 

Aflati pretul bomba al acestei combine frigorifice.

 

In ceea ce priveste capacitatea acestei combine, trebuie sa spunem ca este de 449 de litri, o capacitate pe care rar o mai intalnim la combinele frigorifice. De asemenea Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 mai este recomandata de clasa energetica A++ care inseamna un consum foarte mic.

 

Pretul acestei combine frigorifice

Fiind o combina cu un spatiu de depozitare atat de mare, era de asteptat pretul de 2.949 de lei. Acesta este insa justificat de toate dotarile combinei Hotpoint ENBYH 19323 FW O3.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email