Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29

Foarte multi dintre voi am observat ca atunci cand isi cumpara o masina de spalat pun un foarte mare pret si pe aspectul acesteia.

Datorita feedback-ul pozitiv pe care la primit review-ul la Hotpoint AQD970D49, am hotarat sa va vorbesc despre un model asemanator ca design, insa ceva mai ieftin, dotarile fiind si ele putin mai limitate, dar nu cu mult.

 

Doar aici poti vedea pretul actualizat!

 

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este o masina de spalat care arata pur si simplu uluitor. Sincer, este singurul model de pe piata pe care il stiu cu un asemenea design, fiind unic pentru companie putem spune.

Un al doilea lucru dupa design care m-a atras de acest model este pretul care, la ora la ca scriu acest review, este scazut cu 300 lei! Asadar, discount-ul aplicat este in cadrul unei oferte excelente, de nerefuzat pot spune, pretul scazand cu mult sub pragul de 2.000 lei.

 

Perfomante de invidiat, calitate inalta, pret excelent!Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29

De apreciat este faptul ca datorita tehnologiilor inalte care se afla in dotarea masinii de spalat Hotpoint Aqualtis AQ83D29, aceasta are o grija incredibila pentru hainele tale colorate.

Dispune de un sistem de izolare Hydro Thermal Tech, acest lucru insemnand ca in interiorul cuvei temperatura este constanta, culoarea originala a hainelor pastrandu-se pentru un timp mult mai indelungat.

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este o investitie foarte buna, asa cum sunt de altfel toate produsele prezentate pe platforma noastra, deoarece noi tinem la sanatatea portofelului tau si dorim sa cumperi doar ce e mai bun si cu un raport calitate-pret excelent.

Faptul ca Hotpoint Aqualtis AQ83D29 ajuta la inlaturarea din tesaturi a reziduurilor de detergent si a principalilor factori alergeni, inseamna ca joaca un important rol si in combaterea alergiilor, asadar cei care sufera de astfel de manifestari alergice trebuie neaparat sa cumpere acest model.

Bineinteles, pretul nu este unul foarte mic, dar nici foarte mare. Insa daca doriti ceva mult mai ieftin, atunci poate va intereseaza masina de spalat Beko WMB 51232PT.

 

Concluzii

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 poate fi cel mai bun prieten al tau prin faptul ca te ajuta la greu, scoate cele mai dificile pete, iar capacitatea de incarcare de pana la 8 kg este un mare plus!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email