Masina de spalat rufe Hotpoint AQS73D29

Despre aspectul extrem de elegant si modern al acestei game am spus de fiecare data cand am avut un model la review, precum a fost Hotpoint Aqualtis AQ83D29, asadar astazi o sa ma concentrez mai mult pe specificatiile tehnice.

Hotpoint AQS73D29 este o masina de spalat eleganta, facand parte din aceasta gama speciala a companiei, asadar o sa dam banii pe un produs cu personalitate, unic din punct de vedere al design-ului.

 

Vezi pretul actualizat aici!

 

Performantele in spalare ale acestei masini de spalat sunt unele demne de a-si gasi locul in topul celor mai bune modele prezentate de site-ul nostru, iar acest aspect sunt convins ca va intereseaza foarte mult.

Fiind alaturi de celelalte produse aflate la promotie, Hotpoint AQS73D29 vine la un pret suficient de bun pentru ceea ce ofera, cu toate ca accesibilitatea nu este cuvantul care sa-l defineasca. Insa calitatea are pretul ei, dupa cum v-am mai spus-o in repetate randuri.

 

Performante extrem de bune!Masina de spalat rufe Hotpoint AQS73D29

Nu poti gresi alegand masina de spalat Hotpoint AQS73D29, deoarece vei avea parte de cea mai buna perfomanta in spalare si cel mai bun tratament pentru hainele tale, care vor fi curate si pufoase pentru o perioada mai lunga de timp.

Hotpoint AQS73D29 dispune de un afisaj LCD care iti ofera informatii in timp real cu privire la viteza de centrifugarem temperatura apei, precum si etapa de spalare. In plus, are in dotarea sa un sistem de reglare a consumului, un sistem de protectie impotriva inundatiilor si nelipsitul sistem de siguranta impotriva copiilor.

In ceea ce priveste capacitatea maxima de incarcare, Hotpoint AQS73D29 este capabil sa spele intr-o singura sesiune pana la 7 kg de haine. In cazul in care iti doresti o cantitate mai mare, modelul Hotpoint AQD970D49 iti ofera acest lucru.

 

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa cumperi modelul Hotpoint AQS73D29 atunci felicitari, deoarece ai ales cea mai buna optiune dintre cele disponibile in prezent pentru cerintele tale.

La aceasta suma o sa primesti calitate, eleganta si performanta, astfel incat sa simti ca pretul platit este unul bine meritat!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email