Masina de spalat rufe Hotpoint AQD970D49

Hotpoint AQD970D49  este o masina de spalat cu uscator care reuseste sa impresioneze din toate punctele de vedere, mai putin cel al pretului, care nu este unul foarte accesibil.

Cu toate acestea, este evident faptul ca asemenea dotari includ si costuri de productie ridicate, iar pretul final nu poate fi altul decat cel de acum.

Intre noi fie vorba, pretul este unul foarte realist. Daca totusi vi se pare putin exagerat, atunci puteti arunca o privire peste intreaga noastra oferta de masini de spalat si garantat ve-ti gasi exact ce cautati.

Masina de spalat Hotpoint AQD970D49  ofera o capacitate de incarcare incredibila, precum Indesit Innex XWDE 961480X, de 9 kilograme, fiind excelenta pentru a spala un volum mare de haine, economisind astfel ore bune din timpul vostru liber, care este atat de pretios.

O masina de spalat cu personalitate!

Viteza de centrifugare a acestei masini este de 1400 rpm, iar Hotpoint AQD970D49  face parte din clasa de eficienta energetica A, clasa de eficienta la spalare A si clasa de eficienta la centrifugare B.

Hotpoint AQD970D49  dispune de suficiente programe prestabilite, insa am fost putin dezamagit de programul pentru spalarea rapida, care are o durata de 45 minute.

Destul de mult, tinand cont de faptul ca am intalnit masini de spalat cu o durata a spalarii rapide de 30 si chiar 15 minute. Totusi, acest lucru nu este unul foarte important, pana la urma ceea ce conteaza fiind calitatea in spalare.

Toate informatiile de care aveti nevoie sunt afisate pe display, printre acestea numaranduse etapa de uscare, de spalare, temperatura, centrifugarea si chiar timpul ramas, astfel incat sa stii exact cat timp mai ai de asteptat.

Printre caracteristicile interesante pe care le regasim pe Hotpoint AQD970D49  se numara si Super Silent, Super Wash si Motor Dynamic Inverter, care isi fac treaba excelent. Pretul este unul pe masura, insa daca nu am reusit sa va conving, atunci puteti consulta o lista intreaga cu oferte si sigur o sa gasiti ce va intereseaza.

Concluzii

Hotpoint AQD970D49  reprezinta una dintre cele mai bune masini de spalat pe care le-am vazut, iar daca pretul nu constituie un criteriu definitoriu pentru voi, atunci eu v-o recomand. Este practic cel mai bun lucru pentru tine si familia ta, deci sigur nu vei regreta achizitia facuta!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email