Televizor Horizon 65HL810F

In review-urile de mai devreme am reusit sa va prezint televizoare ce apartin unei game largi de producatori, ce include Samsung, LG, Sony si multi alti, insa pana acum nu am avut oportunitatea de a discuta despre televizoarele de la Horizon.

 

Vezi pretul actualizat!

 

In continuarea listei cu televizoare Smart pe care am inceput-o cu ceva timp in urma, am de gand sa va prezint Horizon 65HL810F, un televizor Full HD plin de surprize, care a reusit sa impresioneze multi critici, venind cu numeroase optiuni care sa iti ofere cele mai relaxante ore din viata ta, dupa o zi obositoare la lucru.

 

Horizon 65HL810F este perfect pentru un buget redus

Avand un ecran cu o diagonala de pana la 165 cm, Horizon 65HL810F este capabil sa creeze o atmosfera placuta atunci cand vizionalizezi un film sau o emisiune, calitatea imaginii sale si dimensiune acesteia fiind ceva ce reuseste sa impresioneze indiferent de cate ori il folosesti (precum este la Panasonic TX-50CS620E).

Horizon 65HL810F se foloseste de tehnologii precum CME Dinamic (Clear Motion Engine): 400Hz, ce il fac capabil sa te delecteze cu peisaje si scene de actiune atat de bogate in detalii, incat o sa te faca sa te simti ca si cum ai fii acolo, imaginile afisate la o rezolutie de 1920 x 1080 reusind sa para mai reala ca oricand.

 

Smart TV in adevaratul sens al cuvantului

Horizon 65HL810F vine echipat cu un sistem Wi-Fi, ce permite utilizatorului sa se conecteze la internet direct de pe televizor.

Browserul acestuia este usor de folosit si foarte eficient, permitand o navigare fluida si fara probleme, indiferent daca iti doresti sa obtii informatii despre un film, difuzarea cestuia sa un un review care sa te ajute sa te decizi daca vrei sa il vizionalizezi, fiind asemanator cu Horizon 48HL810F din acest punct de vedere.

Printre aplicatiile cu care vine echipat Horizon 65HL810F se enumera si Aplicatii SmartTV: Opera Open Browser, Youtube, FlickrNETFLIX, BBC iPlayer si multe, multe altele.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email