Televizor Horizon 48HL810F

Continuam lista televizoarelor Smart cu inca un televizor de la Horizon, de data aceasta fiind vorba despre Horizon 48HL810F. Acesta poate sa fie considera varul mai mic al lui Horizon 65HL810F, venind intr-un pachet mai restrans, insa foarte eficient pentru pretul la care vine.

 

Vezi oferta zilei!

 

Horizon 48HL810F este un televizor cu un ecran a carui diagonala ajunge pana la 122cm, ce este capabil sa prezinte imagini cu un aspect de 16:9 la o rezolutie de pana la 1920 x 1080, acesta fiind in stare sa redea o imagine de o calitate sporita, pe supfrata care ii sta la dispozitie.

 

Tot ce poti sa iti doresti de la un Smart TV

Horizon 48HL810F, la fel ca si multe televizoare din categoria Smart, vine echipat cu un sistem Wi-Fi ce permite utilizatorului nu numai sa se conecteze la internet si sa obtina orice informatii isi doreste, ci si sa se conecteze la retele de socializare.

Facebook, Twiter, chiar si Skype, toate sunt disponibile dintr-un singur loc, fara a fii necesar utilizarea altor dispozitive. Horizon 48HL810F pune la dispozitia ta si o serie de aplicatii, precum Aplicatii SmartTV: Opera Open Browser, Youtube, FlickrNETFLIX, BBC iPlayer si multe, multe altele

 

Horizon 48HL810F este un adevarat centru de divertisment

Acest televizor foloseste cele mai recente dezvoltari in materie de tehnologie, precum CME Dinamic (Clear Motion Engine): 200Hz, cu scopul de a crea imagini cat mai reale, compuse din palete de culori extinse, contrasturi imbunatatite si detalii patrunzatoare. Toate acestea sunt menite pentru a te delecta  cu o calitate cat mai buna, indiferent de ce doresti sa vizionalizezi (ca la LG 43UF6907)

Horizon 48HL810F foloseste un sistem audio Nicam Stereo, acesta avand o putere de pana la 2 x 8W, ce se foloseste de caracteristici special precum Dolby Digital Plus pentru a oferi un sunet clar, puternic si fara interferente, care poate fii de asemenea reglat dupa gusturile si preferintele tale.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email