Televizor Horizon 48HL730F

Mi s-a propus in urma cu cateva saptamani sa fac un review lui Horizon 48HL730F, iar dupa ce am incercat de mai multe ori sa fac rost de acesta pentru teste, am reusit sa intru in posesia sa.

Horizon 48HL730F este un televizor LED care are diagonala ecranului de 122 de centimetri, acest lucru facandu-l unul dintre cele mai accesibile astfel de televizoare de pe piata din Romania.

La o suma de bani foarte accesibila pentru majoritatea consumatorilor romani primim un televizor de calitate, Horizon 48HL730F fiind de asemenea un televizor Full HD, asemeni lui LG 50LB650V.

 

Vezi pretul actualizat aici!

 

In urma mai multor teste la care l-am supus am observat ca se descurca excelent in redarea la o calitate foarte buna a tuturor tipurilor de continut, iar imaginile redate rapid au fost foarte naturale si lipsite de blur.

 

Calitate la cel mai bun pret !

Tehnologia Clear Motion Engine (CME) face minuni atunci cand vine vorba de redarea scenelor de actiune, in redarea rapida a imaginilor, acest lucru fiind rezultatul combinarii procesarii video unice a televizorului, cu numarul cadrelor pe secunda, precum si a ratei de refresh a panelului din dotarea lui Horizon 48HL730F.

Horizon 48HL730F se descurca foarte bine atunci cand vine vorba de redat continut Full HD, insa ar fi fost de un real ajutor ca acesta sa fie sustinut de o calitate audio pe masura. Sistemul audio Nicam Stereo nu este printre cele mai performante, insa din fericire dispune de tehnologia Dolby Digital Plus.

 

Concluzii

La o diagonala a ecranului de 122 cm, in acest moment la aceasta suma de bani televizorul Horizon 48HL730F reprezinta cea mai buna optiune, reusind sa ofere o calitate foarte buna a imaginilor. Desi calitatea sunetelor nu este foarte inalta, acest lucru poate fi trecut cu vederea, mai ales ca avem oricand posibilitatea de a conecta un sistem audio extern.

Site-ul nostru va mai recomanda in aceeasi gama de pret modelul Samsung 40h6200.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email