Televizor Horizon 42HL810F

A sosit momentul sa incheiem portiunea cu televizoare de la Horizon de pe lista Smart TV, de data aceasta dorind sa va prezint inca un televizor Full HD de la acestia. In acest review o sa discut despre Horizon 42HL810F si cu ce a reusit acesta sa atraga atentia atat din partea criticilor, cat si a competitiei.

 

Vezi detaliile actualizate despre acest produs aici!

 

Horizon 42HL810F nu este doar o platforma de divertisment care iti permite sa te bucuri de filmele si emisiunile preferate, acesta oferindu-ti acces la internet fara a mai fii necesar sa utilizezi un alt dispozitiv.

Televizor Horizon 42HL810F

Incorporat cu un sistem Wi-Fi RJ-45, Horizon 42HL810F iti pune la dispozitie o multitudine de aplicatii si programe de care sa te bucuri, precum
Aplicatii SmartTV: Opera Open Browser, Youtube, FlickrNETFLIX, BBC si multe, multe altele, fiind asemanator cu Horizon 48HL810F.

 

Horizon 42HL810F isi merita locul in categoria Smart TV

Iti doresti sa cauti informatii legate de ora si canalul pe care o sa fie difuzate un film? Poate un review care sa iti spuna daca acesta merita sa fie vazut sau nu? Poate preferi sa folosesti Facebook, Twitter sau Skype fara sa fie necesar un telefon mobil sau un calculator? Toate acestea si mult mai mult este posibil prin intermediul lui Horizon 42HL810F (la fel ca in cazul lui Horizon 65HL810F).

Calitate audio-vizuala imbunatatita

Horizon 42HL810F se foloseste de cele mai noi tehnologii in materie de redare cat mai clara a imaginiilor, precum CME Dinamic (Clear Motion Engine): 200Hz. Acest lucru este vizibil pe ecranul sau cu diagonala de pana la 107cm, ce o sa te delecteze cu imagini cu un aspect de 16:9 si o rezolutie de pana la 1920 x 1080.

Sistemul audio nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba de calitate, cel folosit fiind Nicam Stereo, cu o putere de pana la 2 x 8 W. Acesta se foloseste de caracteristici speciale precum Dolby Digital Plus pentru a-ti oferi un sunet cat mai clar si limpede.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email