Televizor Horizon 42HL757

Am observat ca in ultima perioada cei de la Horizon au devenit destul de activi pe piata din Romania, lansand niste televizoare foarte interesante la o prima privire.

 

Pret bomba!

 

Un astfel de exemplu a fost si Horizon 32HL730H, al carui review a aparut la noi pe site in urma cu doua saptamni, iar acest trend este sustinut in continuare de catre companie prin televizorul Horizon 42HL757.

Ce este atat de deosebit la Horizon 42HL757? Pretul! Faptul ca are un pret foarte accesibil, iar la aceasta suma de bani ofera un numar suficient de tehnologii pentru a avea parte de cele mai relaxante clipe petrecute in fata sa.

Horizon 42HL757 este un televizor inteligent care are un ecran cu diagonala de 107 centimetri, iar acesta este sustinut de o rezolutie Full HD a imaginii, pentru a oferi cea mai buna claritate.

 

Un Smart TV ultra accesibil!

Fiind un Smart TV, Horizon 42HL757 iti ofera posibilitatea de a naviga pe internet si de a accesa intreg continutul multimedia pus la dispozitie, precum cele mai noi filme si seriale, ori cele mai noi videoclipuri de pe YouTube.

La fel ca si in cazul lui altor modele ale companiei, este prezenta tehnologia CME 100 Hz  care joaca un rol foarte important in oferirea unor imagini fluide, cu miscari naturale, in special cand vine vorba de scenele de actiune.

In dotarea lui Horizon 42HL757 se mai afla si un player multimedia, acesta fiind unul extrem de capabil cand vine vorba de redarea a unui numar destul de mare de formate ale fisierelor, printre acestea numarandu-se si extensia .mkv, lucru care reprezinta un mare plus pentru un televizor LED din zilele noastre.

 

Concluzii

Pentru ceea ce ofera, in acest moment Horizon 42HL757 este o optiune de luat in considerare, mai ales pentru raportul calitate-pret excelent al acestuia.

In cazul in care doriti un model asemanator, dar co o diagonala mai mica, compania va mai pune la dispozitie si modelul Horizon 19HL610H, acesta avand si el review la noi pe site.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email