Televizor Horizon 32HL730H

Seria dedicata televizoarelor ieftine continua cu Horizon 32HL730H, un model cu specificatii decente pentru pretul la care este comercializat si care vine de la un producator destul de cunoscut pe plan local.

 

Vezi aici oferta zilei!

 

Horizon 32HL730H reuseste sa impresioneze doar in ceea ce priveste pretul extrem de redus al acestuia raportat la diagonala de 81 de centimetri a ecranului, fiind printre cele mai ieftine televizoare cu o astfel de diagonala de pe piata romaneasca.

Singurul mare dezavantaj in cazul acestui televizor este faptul ca vine cu o rezolutie HD (de 1366 x 768 pixeli), nu Full HD, precum in cazul lui Philips 32PFH4309, despre care v-am vorbit in urma cu foarte putin timp.

Chiar si asa, diagonala ecranului este una care nu cere neaparat existenta rezolutiei Full HD pentru a putea afisa imagini clare. Pot spune chiar faptul ca Horizon 32HL730H livreaza culorile foarte vii si reale, cu un nivel al contrastului bun.

 

Un televizor ieftin dar bun!Televizor Horizon 32HL730H

La acesti bani este foarte greu sa mai gasim televizoare care sa ne satisfaca asemeni lui Horizon 32HL730H cand vine vorba de calitate, mai ales ca este un model ale carui dimensiuni il recomanda incaperilor de dimensiuni medii.

De asemenea, intalnim tehnologia CME 100 Hz, care face o treaba foarte buna in redarea scenelor cu miscari rapida intr-un mod cat mai realist, cu miscari fluide care sa nu deranjeze ochii. Toate aceste facilitati vin la un pret foarte bun, din cadrul unei promotii.

Pe lista specificatiilor lui Horizon 32HL730H mai intalnim un nivel al contrastului dinamic de 4000:1, luminozitate de 300 cd/mp si unghiuri foarte bune de vizualizare, astfel incat imaginile sa nu-si piarda din calitate in momentul in care nu privim perpendicular ci din unghi.

Inclusiv sunetul este unul satisfacator, sistemul audio tip Nicam Stereo facand o treaba destul de buna, fiind compus din difuzoare de 6 W ajutate de tehnologia Dolby Digital Plus.

 

Concluzii

Persoanele aflate in cautarea unui televizor de buget nu pot gresi alegand acest model, Horizon 32HL730H reusind sa ofere un raport calitate-pret foarte bun, cu performante vizuale si acustice decente.

Recomandam! Un alt televizor care merita atentie este Philips 24PHH4000, care vine cu un pret si dimensiuni mai mici.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email