Televizor Horizon 24HL710H

Daca tot v-am prezentat un model cu diagonala de 81 cm destul de interesant al celor de la Horizon, si anume modelul 32HL730H, am zis sa vi-l prezint si pe Horizon 24HL710H, care ofera aceeasi calitate dar la un pret mai mica si o diagonala de 61 centrimetri.

 

Afla parerile cumparatorilor!

 

Diagonala ecranului de 61 cm face din Horizon 24HL710H o optiune excelenta pentru toti cei care isi doresc un televizor mic pentru incaperile de dimensiuni reduse ori pentru a fi utilizat intr-o bucatarie.

Acesta se integreaza perfect in bucataria ta, oferindu-ti posibilitatea sa te bucuri la maxim de emisiunile tale preferate in timp ce gatesti sau iti bei cafeaua de dimineata. Foarte tare, nu-i asa? Noi avem un ghid complet pentru achizitionarea unor televizoare de bucatarie pe care il recomandam.

 

Cea mai buna alegere pentru un TV de bucatarie!

Datorita dimensiunilor sale reduse, Horizon 24HL710H iti permite sa aduci in bucataria ta noul standard al televizunii digitale si HD, acesta fiind dotat cu un tuner digital DVB-T, DVB-C si slot CI+ care este compatibil cu reteaua celor de la RCS-RDS si UPC Romania.

Horizon 24HL710H este in momentul de fata unul dintre cele mai ieftine astfel de televizoare, la un pret sub pragul de 699 lei, iar la aceasta suma de bani primim un produs de cea mai buna calitate, lucru care a rezultat din numeroasele teste la care a fost supus inainte de a-si face aparitia pe site-ul nostru.

 

Concluzii

Daca esti in cautarea unui televizor de bucatarie sau pentru un dormitor de dimensiuni reduse, ori daca pur si simplu ai un buget nu foarte mare dar doresti sa te poti bucura de noul standard al televizunii digitale, atunci televizorul Horizon 24HL710H este exact alegerea pe care trebuie sa o faci.

Acesta este capabil sa ofere un raport calitate-pret excelent, la fel ca in cazul lui Philips 32PHH4100, recenzia acestuia putand fi gasita la noi.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email