Televizor Horizon 22HL710F

Horizon 22HL710F este exact ceea ce ai tu nevoie daca esti in cautarea unui televizor micut si performant, la un pret mai mult decat accesibil.

 

Super pret!

 

In plus, spre deosebire de alte modele ieftine, Horizon 22HL710F ofera si un aspect exterior foarte placut, ceea ce il face destul de atragator, nelasand impresia ca ar fi vorba despre un televizor chiar atat de ieftin.

Desigur, nu trebuie sa va asteptati de la ceva WOW, precum ceea ce ofera televizorul Sony 43W807C, insa pentru gama sa de pret putem spune ca Horizon 22HL710F ne-a intrecut putin asteptarile. Calitate materialelor din care acesta este produs au lasat si ele impresia ca nu ar fi foarte ieftine, ceea ce este de asemenea un plus.

 

Vrei un televizor ieftin si bun? Alege-l pe Horizon 22HL710F

Horizon 22HL710F nu este un TV cu functii Smart (precum Orion PIF48-DLED-SA), acesta venind doar cu optiunile de baza, strict necesare partii de divertisment multimedia si nu neaparat online (oricum, prin conectorii prezenti se poate obtine si acest lucru extrem de usor).

De asemenea, Horizon 22HL710F nu este un televizor care sa fie utilizat in incaperi foarte mari, dimensiunile sale fiind unele destul de reduse, fiind practic mult mai potrivit pentru o bucatarie sau un dormitor mai micut.

 

Primesti practic 2 produse la pret de 1. Vezi de ce!

Horizon 22HL710F dispune de un ecran cu o diagonala de 56 de centimetri, iar ceea ce apreciem foarte mult la acest produs foarte ieftin este faptul ca vine cu o rezolutie Full HD a imaginii. Putem spune ca din acest punct de vedere este un televizor perfect!

Un al element important care ne face sa vi-l recomandam pe Horizon 22HL710F este faptul ca este echipat cu o intrare PC (D-sub 15 pini), iar acest lucru inseamna ca poate fi utilizat foarte usor si ca un inlocuitor pentru monitor.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email