Televizor Horizon 19HL610H

Anul 2015 se pare ca nu este doar anul televizoarelor cu ecran foarte mare, iar acest lucru il spun deoarece in continuare exista mare cautare pentru televizoarele cu ecran mai mic, care sa se potriveasca unei incaperi mai mici sau bucatariei.

Sunt singur ca ati auzit toti de Horizon, find o companie care reuseste sa ofere produse de calitate la preturi competitive, modelul de astazi, Horizon 19HL610H, facand parte din aceasta categorie.

Ce reuseste sa ne puna la dispozitie mai exact Horizon 19HL610H? Ei bine, toate lucrurile elementare de care ai nevoie pentru a te putea relaxa.

 

Pret bomba!

 

Horizon 19HL610H vine cu un ecran care are diagonala e 48 cm, lucru care-l face perfect pentru incaperi mai mici, un display tip Edge LED, o rezolutie maxima a imaginii de 1366 x 768 pixeli – asadar este un televizor HDReady, la fel ca si Samsung 28D310 – si o luminozitate de 250 cd/mp.

Aspectul imaginii este cel standard pentru un astfel de televizor, adica de 16:9, ofera un contrast dinamic de 3000:1, precum si caracteristici superioare precum CME Dinamic (Clear Motion Engine) 100 Hz.

Probabil va intrebati ce face mai exact CME Dinamic (Clear Motion Engine) 100 Hz. Acesta are rolul de a se asigura ca reda fara probleme scenele cu miscare rapida, precum cele specifice filmelor de actiune sau competitiilor sportive, incercand sa elimine aproape complet blur-ul, facand mult mai fluide si naturale miscarile.

Desi la o diagonala atat de mica astfel de probleme sunt destul de greu de observat, tehnologia isi face treaba excelent, oferind fluiditate care ar trebui sa fie prezenta pe toate televizoarele LED de pe piata.

Horizon 19HL610H are un sistem audio tip Nicam Stereo, cu doua difuzoare de 2.5 W fiecare (stiu, nu sunt foarte puternice, dar pentru o camera de mici dimensiuni isi fac treaba excelent) si tehnologia Dolby Digital Plus. Ma declar multumit de experienta acustica pe care acesta o ofera. Poti consulta intreaga lista cu televizoare aflate la oferta daca acest model nu te-a convins.

 

Concluzii

Horizon 19HL610H a reusit sa livreze calitate la cel mai mic pret, iar acest lucru ma face sa-l recomand tuturor celor care isi doresc un televizor pe care sa-l foloseasca intr-o bucatarie, de exemplu. Nu o sa regretati alegerea facuta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email