Masina de spalat rufe Heinner HWM-6010

In categoria de masini de spalat ieftine isi face astazi prezenta Heinner HWM-6010, un model al carui pret se afla sub pragul de 1.000 lei, acesta fiind si motivul pentru care il recomandam.

 

Aici poti afla ce parere au cumparatorii despre aceasta masina de spalat rufe.

 

Heinner HWM-6010 reuseste sa se remarce in primul rand prin pretul foarte accesibil, dar si prin faptul ca dispune de un afisaj tip LCD care ne tine la curetn cu tot ce se intampla in timpul spalarii (etapa in spalare, timp ramas etc.)

Si daca tot am adus vorba desre etapele spalarii si timp, merita precizat ca la un asemenea pret primim o masina de spalat dotata cu un program de spalare rapida precum cele pe care le gasim pe modelele mult mai scumpe, precum Samsung WF70F5E5W2W.

Acest program de spalare rapida e asigura ca tu o sa ai curate hainele patate accidental, de exemplu, varsand cafeaua, intr-un timp record de doar 15 minute!

 

Un pret excelent cu perfomante foarte bune!

Masina de spalat rufe Heinner HWM-6010

Aruncand o privire peste fisa tehnica, merita precizat si ca Heinner HWM-6010 are o capacitate de incarcare de 6 kilograme, iar viteza de centrifugare este de 1000 RPM. In plus, clasa de eficienta energetica A+ este garantia ca facturile nu iti vor fi incarcate inutil!

Heinner HWM-6010 are in dotarea sa si mai multe functii speciale precum cele care permit reglarea temperaturii sau sistemul de control al balansului.

In plus, regasim si sisteme precum cele de detectare a spumei sau de siguranta impotriva copiilor, astfel incat sa fii mereu linistita de faptul ca nici un incident nu va avea loc.

 

Concluzii

Heinner HWM-6010 vine la un super pret asupra caruia a fost de asemenea aplicat un discount care se simte la buzunar, astfel incat sa ai parte de un produs de calitate si accesibil ca pret.

Un alt model foarte ieftin peste care merita sa arunci o privire este HWM-5080, tot de la Heinner, care se pare ca au declarat razboi preturilor ridicate. 🙂


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email