Masina de spalat rufe Heinner HWM-5100

Multi romani sunt in cautarea unor masini de spalat ieftine, iar acest lucru mi se pare ceva firesc deoarece, sa recunoastem, ca tara nu stam foarte bine din punct de vedere economic.

 

Vezi parerile pro si contra ale cumparatorilor despre aceasta masina de spalat rufe.

 

Tocmai de aceea v-am recomandat in trecut Heinner HWM-5080, un astfel de model foarte accesibil ca pret, dar cu un minus: viteza de centrifugare de doar 800 RPM.

Astazi am ales un model asemanator, Heinner HWM-5100, care reprezinta o imbunatatire fata de masina de spalat precedenta, oferind o viteza in centrifugare de 1000 RPM.

Heinner HWM-5100 este o masina de spalat de o calitate suficient de buna ca sa justifice pretul foarte mic, iar capacitatea maxima de incarcare a acesteia este de 5 kilograme, suficient pentru o familie de marime medie.

 

Perfomante bune la un pret mic!Masina de spalat rufe Heinner HWM-5100

Acest model, Heinner HWM-5100 reuseste sa ofere la un pret foarte mic, sub pragul de 900 lei, in functie de ofertele lunii practicate de magazine. Asadar o solutie extrem de buna pentru toti cei care nu dispun de un buget foarte generos pentru a cumpara un model din gama de mijloc, precum este Beko WMY71233LMB3.

Un mare plus primeste Heinner HWM-5100 datorita sistemelor prezente in dotarea acestuia, printre care se numara si protectia anti-spuma, acest lucru insemnand ca masina de spalat detecteaza in mod automat existenta spumei excesive din interiorul acesteia.

De asemenea, Heinner HWM-5100 este o masina de spalat economica deoarece este capabila sa detecteze atunci cand este incarcata partial, astfel incat sa consume mai putina apa si energie.

 

Concluzii

Heinner HWM-5100 reprezinta masina de spalat perfecta pentru toti cei care nu au un buget foarte mare si nu isi permit sa aleaga un model dintr-o gama superioara.

Pe site-ul nostru puteti gasi o multitudine de alte produse de buget, de cea mai buna calitate! Nu imi mai ramane asadar decat sa va urez “Spor la cumparaturi” si nu uitati: un cumparator informat este unul castigat!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email