Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080

Heinner HWM-5080 este o masina de spalat a unei companii care este destul de cunoscuta pe piata din Romania, in special datorita preturilor practicate de acestia.

 

Vezi ce spun cumparatorii despre acest produs!

 

In ultima perioada mi-a fost destul de greu sa aleg o masina de spalat ieftina pentru familiile cu buget redus, deoarece nu toate sunt la fel de atragatoare precum este Heinner HWM-5080.

Desigur, au fost si modele la oferte atractive, insa prea putine care sa se ridice la nivelul acesteia, care intr-adevar este o masina de spalat accesibila care merita!

Trebuie sa stiti ca la acesti bani primim o calitate foarte buna, cu toate ca unele limitari sunt absolut normale, tinand cont de faptul ca pretul se afla sub pragul de 1.000 de lei, compromisurile fiind inevitabile in acest caz.

 

Ce o recomanda?Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080

Heinner HWM-5080 este o masina de spalat care face parte din clasa de eficienta energetica A+, acest lucru insemnand ca nu o sa consume foarte mult, incarcand inutil facturile.

Un alt mare plus este faptul ca in dotarea acesteia se afla un sistem de detectare a spumei, precum si un control electronic al balansului si permite reglarea temperaturii .

Sincer in acest moment nu-mi vine in minte o alta masina de spalat care sa concureze direct cu Heinner HWM-5080, poate doar modelul Beko WMY61483LB2, cu toate ca ambele ofera in mare parte aceleasi caracteristici.

Heinner HWM-5080 dispune de o capacitate maxima a incarcarii de 5 kg, asadar nu este foarte mult, dar nici foarte putin. Totusi trebuie tinut cont de faptul ca daca dorim mai mult, atunci pretul va creste simtitor, iar cel mai bun exemplu in acest caz este Whirlpool AWO/C 81400 care ofera 8 kg capacitate.

 

Concluzii

In urma testelor la care Heinner HWM-5080 a fost supusa, pot spune ca merita pana la ultimul leu, reprezentand o optiune mai mult decat viabila pentru cei care nu dispun de un buget foarte generos.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email