Congelator Heinner HFF-160A+

Heinner HFF-160A+ este solutia perfecta pentru cei care au foarte multe alimente de pastrat pentru iarna, iar congelatorul frigiderului nu este tocmai incapator pentru ceea ce isi doresc.

Odata ce ai achizitionat acest congelator, poti spune ca ai spatiu pentru aproape orice si in acelasi timp te poti bucura de un congelator deosebit de elegant si placut, lucru regasit si la modelul Whirlpool AFB601AP.

Heinner HFF-160A+ se potriveste oriunde in bucatarie, avand un design eco, foarte ergonomic. Latimea sa este de 554 de mm, asadar, va intra fara probleme in orice spatiu destinat unui simplu frigider.

 

Cu ce iese in evidenta Heinner HFF-160A+?Congelator Heinner HFF-160A+

In primul rand iese in evidenta prin faptul ca are un consum redus de energie. Vei descoperi ca face parte din clasa de eficienta energetica A+, asadar, nu consuma foarte multa energie.

Este un congelator compartimentat foarte bine, avand nu mai putin de 5 compartimente si are o culoare care se potriveste in orice bucatarie: alba.

 

Afla aici cu ce se diferentiaza acest congelator de celelalte. 

 

Vei putea controla in totalitate temperatura din interior, deoarece dispune de un termostat regrabil. In ceea ce priveste zgomotul, Heinner HFF-160A+ are un nivel de zgomot de doar 43 de decibeli, asadar, chiar daca iti petreci intreaga zi langa el, nu vei fi deranjat de sunetul pe care il produce.

Printre elementele care il mai recomanda se numara si faptul ca are un design conceput special pentru a fi spalat cu usurinta, dar si faptul ca dispune de un dispozitiv pentru reciclarea apei.

Per total, congelatorul Heinner HFF-160A+ este o solutie ideala pentru toti cei care isi doresc o congelare rapida, de o calitate superioara, la un pret foarte mic. Desi este echipat cu o tehnologie moderna si are un pret mic, este un congelator elegant care iti va fi de ajutor pentru o perioada foarte lunga de timp din momentul in care il achizitionezi.

Daca nu am reusit sa te convingem, atunci arunca o privire peste intreaga noastra oferta de review-uri si sigur o sa gasesti ceva atragator, pentru care merita sa dai banii.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email