Aparat de aer conditionat Heinner HAC-9INVB

Heinner HAC-9INVB impresioneaza nu neaparat prin dotarile sale (care sunt totusi unele decente) ci in special prin accesibilitatea sa, fiind disponibil in cadrul unor oferte cu cele mai bune preturi.

Asadar, Heinner HAC-9INVB este un aparat de aer conditionat perfect pentru cei cu un buget nu foarte generos, oferindule sansa de a trece cu bine peste zilele foarte calduroase ale verii.

 

Pretul actualizat aici!

 

Desi pretul este unul foarte mic, trebui sa stiti ca dotarile sunt unele decente, fiind un aparat extrem de capabil in cazul incaperilor de dimensiuni mici sau medii. Asadar este o alegere excelenta, alaturi de Samsung AR12JSFPEWQNZE, care insa este ceva mai scump.

 

Cel mai mic pret si cea mai buna performanta!

La aceasta suma foarte mica de bani Heinner HAC-9INVB vine in ajutorul nostru atunci cand dorim sa scapam de zilele toride de vara, dar si cand vrem sa trecem cu bine de iarna grea, putand fi folosit in ambele situatii cu succes.

In plus, are grija si de buzunarele noastre, deoarece face parte din clasa de eficienta energetica A+, astfel incat facturile sa nu fie umflate la sfarsitul lunii datorita folosirii intensive a aparatului de aer conditionat.

Heinner HAC-9INVB mai ofera printre altele si afisaj tip LCD, iar capacitatea de racire a acestuia este de 9000 BTU, asadar suficienta pentru a nu mai simti temperaturile apasatoare din timpul verilor.

Un al plus este reprezentat si de faptul ca nu face un zgomot foarte mare, acesta avand o valoare de doar 54 dB. Deci ai parte de liniste si o atmosfera demna de o vedeta! Un alt model de calitate si foarte ieftin produs de aceasta companie este Heinner HAC-12INVB.

 

Concluzii

Cei care nu au un buget foarte mare pot sta linistiti, deoarece si ei pot achizitiona un aparat de aer conditionat de calitate, aici fiind vorba despre Heinner HAC-9INVB, care vine cu un raport calitate-pret excelent.

Este recomandarea acestei saptamani a platformei noastre!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email