Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVB

Heinner HAC-12INVB este un aparat de aer conditionat care are un pret foarte bun in cadrul unor oferte cu preturi foarte bune din cadrul mai multor magazine din Romania.

Pot spune ca pretul este unul destul de realist, raportat la ceea ce poate oferi Heinner HAC-12INVB, fiind asadar o solutie destul de viabila pentru majoritatea dintre noi.

 

Vezi noul pret aici! 

 

Cand vine vorba de Heinner HAC-12INVB putem spune ca este cel mai bun prieten in verile toride, precum si in iernile grele, reusind sa ofere performante de top la un pret imbatabil, astfel incat fiecare dintre noi sa avem parte de putin rasfat.

Desi trebuie sa apelam la cateva compromisuri, acestea sunt unele nesemnificative, asadar nu are rost sa intram foarte mult in aceste detalii deoarece nu joaca un rol important in decizia pe care urmeaza sa o luam.

 

Cel mai bun pret, cea mai buna calitate

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVB face parte din clasa de eficienta energetica A+, fiind asadar prietenos cu mediul inconjurator si mai ales cu sanatatea portofelului nostru.

Alte aspecte importante la Heinner HAC-12INVB sunt legate de capacitate de racire, care are o valoare de 12000 BTU, asadar ceva normal pentru un astfel de model, precum si faptul ca dispune de un afisaj LCD si functie de autodiagnosticare.

Acest aparat de aer conditionat vine cu un design simplu, dar elegant, fiind de culoare alba, iar zgomotul mediu pe care il face este de 61 dB. Un alt aparat pe care noi il recomandam este Whirlpool AMD 019.

 

Concluzii

Heinner HAC-12INVB vine la un pret foarte bun si, cu toate ca s-ar putea sa trebuiasca sa apelam la unele compromisuri din aceasta cauza, pot spune ca reprezinta o alegere care merita luata in considerare.

Daca doriti ceva de o calitate mai inalta, atunci modelul Samsung AR12JSFPEWQNZE este raspunsul.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email