Green Future Red Line 90×200 cm

Green Future Red Line este o saltea ortopedica cu cinci zone de confort, un produs modern de care oricine se poate bucura. Aceasta face parte dintr-o serie noua si, daca putem spune asa, ofera servicii destul de complete, mai ales cum ea poate sa fie folosita pe ambele parti, cu efecte insa diferite. Din aceasta cauza am vazut si pareri care afirmau ca salteaua nu ar fi buna, dar daca este folosita asa cum trebuie, nu vor fi probleme si oricine o cumpara ii va putea aprecia calitatile.

 

Despre Green Future Red Line

In primul rand, trebuie notat ca modelul este unul care poate sa fie cumparat in trei variante diferite de marime, in functie de patul pe care il avetiacasa. Asadar, cea mai mica versiune este de 90×200 cm, dar mai exista si unele de 120×200 cm si chiar de 180×200 cm. Asadar, exista destul de multa variabilitate si cam oricine isi poate cumpara o astfel de saltea, indiferent de patul pe care il are acasa. Bineinteles, odata cu dimensiunile creste si pretul, dar, chiar si asa, salteaua nu ajunge sa fie niciodata una dintre cele mai scumpe de pe piata.Saltea ortopedica Green Future Red Line2

In rest, nu pot sa fie spuse decat lucruri de bine, asa cum am mai spus, daca salteaua este folosita asa cum trebuie. Aceasta este din spuma poliuretanica elastica, pe o parte ramanand spuma simpla, mai exact partea cu cele cinci zone de confort. Aceasta preia foarte bine din greutatea corpului si permite un somn bun, intr-o pozitie ideala si mai confortabil, protejand in acelasi timp si de praf si acarieni. Pe partea cealalta exista un strat de tip memory foam, adica unul care isi schimba forma odata cu corpul, doar pentru a reveni in fiecare dimineata la forma sa initiala, dreapta. Cei nemultumiti se pot plange ca salteaua capata o gaura, dar aceasta este si esenta stratului memory foam, iar acesta nu va fi niciodata mai mare de 2.5 cm, adica grosimea stratului.

 

Vezi ce spun clientii despre aceasta saltea. 

 

Saltea ortopedica cu strat memory foam

La suprafata, salteaua are si o husa antialunecare, deci nu mai trebuie sa iti pui problema ca lenjeriile de pat vor cadea de pe ea. Totusi, nu inseamna ca nu trebuie sa ai grija si sa depui ceva efort pentru a o ingriji. In primul rand, ea trebuie asezata pe o suprafata care sa permita sa fie aerisita, trebuie sa fie curatata cu mare atentie o data la cateva luni si sa se evite cat se poate de mult contactul cu lichidele.

 

Pro Green Future Red Line

  • Saltea ortopedica mai ieftina, mai ales la dimensiuni mai mici
  • Are doua fete, din care una este cu memory foam
  • Are husa antialunecare

 

Contra Green Future Red Line

  • Se ingrijeste mai greu si este pretentioasa

 

Concluzii

Daca vrei sa dormi intr-o pozitie mai corecta pentru spatele tau, atunci salteaua Green Future Red Line, in orice dimensiuni ar fi, poate reprezenta o solutie destul de buna. Daca o folosesti intr-un mod corect si stii ce presupune un model cu memory foam, atunci nu ar trebui sa apara probleme si te vei bucura de ea un timp indelungat.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email