Aparat de aer conditionat Gree GWH12MA-K3DNA3L

Astazi am primit in teste un aparat de aer conditionat aflat la cea mai buna oferta de pret, iar acest lucru m-a bucurat nespus de mult, acest lucru determinandu-ma sa termin cat mai repede acest review.

 

Afla ce spun clientii despre acest produs!

 

Ceea ce m-a atras inca din prima clipa la Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L este pretul extrem de mic pentru un astfel de aparat de aer conditionat de calitate, iar accesibilitatea este una ridicata.

Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L ofera un raport calitate-pret excelent, iar deisgn-ul este unul unic, plin de personalitate, cu linii elegante si foarte atragatoare. Reuseste sa ofere un plus de frumusete oricarei incaperi.

 

Un design care face diferenta!Aparat de aer conditionat Gree GWH12MA-K3DNA3L

Pe langa aspectul atragator, lucru pe care l-am mai intalnit pana acum doar la Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T, acesta vine si cu performante puternice, sustinute de tehnologii pe care noi, cei de la wtm, le apreciem foarte mult.

Aparatul Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L reuseste sa ocroteasca si sanatatea noastra prin filtrele speciale din componenta acestuia, ca de exemplu filtru anti-bacterian, filtru de ioni de argint, filtru catechin, filtru chitin, filtru vitamina C, filtru pentru compusi organici si formaldehida. O lista lunga, nu-i asa?

Un alt aspect destul de important la Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L este modul turbo care permite atingerea rapida a confortului termic ideal, urmand ca mai apoi, cand acesta a fost atins, aparatul de aer conditionat sa o mentina intrand intr-o stare cu consum foarte redus de energie.

 

Concluzii

Mi-a placut foarte mult ceea ce am vazut la Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L, compania reusind sa dea, prin acest aparat de aer conditionat, o lectie celorlalti producatori privind accesibilitatea pe care o poate avea un model care se afla la granita dintre gama de mijloc si cea de top.

O alta recomandare a noastra este Daikin FTXV25AB-RXV25AB – review-ul pe site.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email