Aparat de aer conditionat Gree GWH12MA-K3DNC9L

Aparatul de aer conditionat Gree GWH12MA-K3DNC9L este o solutie extrem de bine apreciat de catre cei care l-au achizitionat deja, mai ales ca de curand acesta avea un pret promotional.

Chiar si fara aplicarea discount-ului de magazine, Gree GWH12MA-K3DNC9L ramane in continuare un model destul de accesibil si cu un raport calitate-pret foarte bun, chiar daca numele companiei nu va spune foarte multe.

Eu personal cel mai mult apreciez la acest aparat de aer conditionat capacitatea sa de racire, care este de 12000 BTU, astfel incat il fac perfect pentru incaperile mai mari, dar si aspectul extrem de elegant, care dau un plus de personalitate.

 

Afla aici pretul actualizat!

 

La fel ca si in cazul altor modele, si Gree GWH12MA-K3DNC9L dispune de un mod Turbo, care se asigura ca tu o sa beneficiezi de cel mai ridicat confort termic in cel mai scurt timp cu putinta. O solutie ideala in situatia in care veniti de la lucru obositi si doriti rapid sa simtiti racoarea in casa.

 

Are toate optiunele de care ai tu nevoie!Aparat de aer conditionat Gree GWH12MA-K3DNC9L

Sunt mai mult decat sigur de faptul ca majoritatea dintre voi va aprecia ca Gree GWH12MA-K3DNC9L face parte din clasa de eficienta energetica A++, lucru care il face ideal pentru persoanele care isi doresc sa faca economie, energia consumata de acesta fiind foarte putina.

In dotarea aparatului de aer conditionat Gree GWH12MA-K3DNC9L mai gasim si functia de dezumidificare, incalzire, Sleep/Night Mode, iar tipul compresorului este Inverter (tehnologia Inverter fiind in componenta acestuia).

Deoarece sunt sigur ca va plac produsele cu un aspect placut, va mai recomandam si modelul Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L, de asemenea al aceluiasi producator.

 

Concluzii

Pentru cei care prefera aparatele de aer conditionat ieftine, Gree GWH12MA-K3DNC9L reprezinta o solutie extrem de buna pentru caldurile insuportabile din timpul verii dar si pentru a trece cu bine peste frigul iernii.

Un alt model la fel de ieftin este si Beko BXEU090, despre care v-am vorbit mai demult.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email