Masina de spalat rufe Gorenje W9865E

Gorenje W9865E este noua masina de spalat a acestei companii, care a devenit foarte prezenta pe piata din Romania in ultima vreme.

 

Vezi parerile cumparatorilor aici!

 

Acest lucru este ceva bun, deoarece dtoate modelele pe care le-am testat vin cu un raport calitate-pret excelent, lucru evidentiat de altfel in review-urile de pe acest site.

Modelul despre care o sa va vorbesc astazi este unul creat special pentru familiile mai numeroase, dar si pentru cele ocupate, venind cu functii si carateristici prin care sare in ajutorul acestora.

Cum face mai exact acest lucru Gorenje W9865E? In primul rand prin capacitatea foarte mare de incarcare a acesteia, care ajunge pana la 9 kg, astfel incat tu sa poti spala cat mai multe rufe in acelasi timp.

 

O spalare rapida si eficienta!

Deoarece timpul este un bun pretios si care nu mai poate fi recuperat, masina de spalat Gorenje W9865E se ocupa de utilizare cat mai eficienta a acestuia, prin prezenta programului de spalare rapida care permite terminarea treburilor in doar 17 minute.

De asemenea, regasim la fel ca si pe Gorenje W7523 tehnologiile UseLogic si sistemul eficient de inmuiere 4D. Ce fac mai exact acestea? o sa vedeti in randurile care urmeaza.

Gorenje W9865E pemite alimentarea simultana cu apa amestecata cu detergent din toate partile cuvei, acest lucru scurtand semnificativ timpul necesar spalarii, dar crescand cu mult eficienta de spalare.

De asemenea, intregul proces de spalare este optimizat in mod automat,astfel incat eficienta energetica sa fie un ridicata, economisind bani pe care nu trebuie sa-i mai dai pe facturi inutil.

Economiile apar si atunci cand va hotarati sa achizitionati masina de spalat Gorenje W9865E prin faptul ca este disponibila pentru o perioada limitata la un pret promotional, ceea ce o face mai accesibila.

 

Concluzii

Gorenje W9865E iti este cel mai bun ajutor in casa, reusind sa-si duca la final toate treburile care implica spalarea si uscarea rufelor, calitatea fiind una de top! O alta recomandare a mea ar fi masina de spalat LG F1296TDA3, despre care v-am vorbit mai demult.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email