Masina de spalat rufe Gorenje W8624H

Aceasta companie este una destul de respectata, in primul rand datorita tehnologiilor pe care le incorporeaza in masinile lor de spalat.

De cele mai multe ori reusesc sa mentina pretul jos si calitatea sus, astfel incat sa ai parte de tot ce-i mai bun. Un exemplu in acest caz este Gorenje W6222/S.

Desi Gorenje W8624H, subiectul review-ului de astazi, nu este unul foarte mic, dupa parerea mea este complet justificat prin ceea ce ofera.

Un prim aspect care trebuie scos in evidenta este sistemul de economisire a detergentului, acesta limitand pierderea detergentului in momnetul alimentarii cu apa. Din teste efectuate de noi a rezultat o economisire de pana la 20%.

Cele mai interesante functii sunt in dotarea acesteia!

Un alt lucru pe care il apreciez la Gorenje W8624H este faptul ca permite o incarcare maxima de pana la 8 kg, ceea ce inseamna ca o sa-ti poti termina mult mai repede treaba si o sa ai ocazia sa te ocupi putin si de tine. Ca de exemplu, o sa poti sa urmaresti emisiunea ta preferata la televizorul tau mare!

Gorenje W8624H primeste un mare plus din partea mea si atunci cand vine vorba de eficienta senzorilor inteligenti din dotarea acestuia. Ce fac mai exact? Monitorizeaza in mod permanent puritatea apei, precum si cantitatea de spuma, iar in caz de nevoie vor fi adaugate cicluri suplimentare de clatire, astfel incat hainele sa fie mai curate si mai perfecte ca niciodata.

Asa cum am spus si la inceput, pretul nu este unul foarte mic, insa pe site-ul nostru o sa puteti gasi si variante mai ieftine. La subiectul de fata, daca vi-l doriti foarte mult, o idee buna ar fi sa asteptati si sa consultati ofertele lunii, deoarece garantat o sa prindeti un discount important!

Concluzii

In opinia mea Gorenje W8624H este o masina de spalat care merita toata atentia, datorita modurilor in care isi duce la bun sfarsit sarcinile. Primeste un mare plus la toate capitolele, inclusiv in ceea ce priveste design-ul elegant!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email